SHOVEL CERTIFICAAT HALEN IN REGIO TILBURG / DEN BOSCH


Shovel certificaat nodig? Zoek dan niet verder. Bij ons opleidingscentrum, gelegen in de regio Den Bosch en Tilburg, hebben we veel ervaring in het opleiden van cursisten voor het shovel certificaat. 

Een shovel is een voertuig dat gebouwd is om onder meer grond mee te verplaatsen. Aan het werken met een shovel zijn risico’s verbonden. Ongelukken met een shovel kunnen al snel leiden tot grote materiële schade en de veiligheid van gebruikers en omstanders serieus in gevaar brengen. 
 
Shovel Certificaat Tilburg Den Bosch

Tijdens de cursus 'Veilig werken met de shovel' leren de deelnemers op een veilige en verantwoorde manier werken met de shovel. Specifieke arbeidsomstandigheden, zoals locatie, ondergrond, uitrustingsstukken en kantelgevaar komen aan bod. 

Voor wie?
De cursus is vooral geschikt voor de gevorderde machinist (zonder visuele of motorische beperkingen). De minimumleeftijd is 16 jaar.

Inhoud:
Deze training is geheel gericht op de beroepspraktijk. Tijdens de training wordt er geoefend in praktijksituaties. De theorie die wordt behandeld dient ter ondersteuning van de praktijkoefeningen. De volgende onderwerpen komen aan bod:
  • Arbeidsomstandigheden en wettelijke eisen
  • Veiligheid en de omgeving
  • Kennis en gebruik van materiaal en materieel
  • Bediening
  • Controle en onderhoud
  • Uitrustingsstukken
Examen:
Na afloop wordt er geen examen afgenomen. Deelnemers krijgen een certificaat wanneer er voldoende kennis wordt getoond. Het certificaat heeft een geldigheidsduur van 5 jaar.

Duur:
1 dag 

Locatie:
De cursus wordt bij voorkeur op locatie gegeven. Zo kunnen we zaken uit de praktijk het beste simuleren.
 

Kosten Zakelijk

€255,00 per deelnemer.
Voor groepen aangepaste prijzen.

De prijs is excl. 21% BTW.

De cursus is inclusief koffie, thee en een volledig verzorgde lunch.

Kosten Particulier

€276,50 per deelnemer.
Voor groepen aangepaste prijzen.

De prijs is vrijgesteld van BTW.

De cursus is inclusief koffie, thee en een volledig verzorgde lunch.