Vrachtwagen theorie 3 dagen

VRACHTWAGEN THEORIE HALEN IN 3 DAGEN! 100% Slagingsgarantie!


Vrachtwagen theorie in 3 dagen halen? Wij snappen dat je geen zin hebt om avonden lang in de klas te zitten! Daarom heeft Bax Opleidingen iets nieuws in het leven geroepen. Wij bieden nu ook de theorie voor de vrachtwagen in een versneld traject aan, waardoor je deze al in drie dagen kunt halen. Hierdoor verlies je ook minder uren op je werk en kun je hopelijk ook sneller als volwaardig chauffeur de weg op!

Wij bieden voor deze cursus een 100% slagingsgarantie. Dit betekent dat je de theoriecursus zo vaak als je wilt opnieuw mag doen, totdat je het hebt gehaald. De cursus vindt plaats in Tilburg. 

Meer weten? Vraag dan meer informatie aan via onderstaande knop en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op! 
 

VOORDELEN VAN BAX

  • Voor alle rijbewijzen & Code95
  • Meer dan 60 jaar ervaring
  • Rijlessen in regio Tilburg of Den Bosch
  • Eerlijk advies en direct starten
  • De nieuwste voertuigen
  • Theorieles voor alle opleidingen

BESCHIKBARE DATA


Hieronder vind je de beschikbare instroomdata voor de vrachtwagen theorie in 3 dagen:

Bax Opleidingen Tilburg

n.n.b.

Locatie n.n.b. (Tilburg/Drunen)

n.n.b.

ps: De theoriecursus van 17, 20 en 22 juni zal de laatste cursus in de oude stijl zijn. Binnenkort gaat de toetsing voor de vrachtauto namelijk op de schop. Het voordeel van de oude stijl is dat er aanzienlijk minder examenvragen gesteld worden. Disclaimer voor deze cursus is wel dat de theorie vóór 1 september 2022 behaald moet zijn, anders dien je alsnog de theorie in de nieuwe stijl te volgen. 

Voor degenen die drie hele dagen te heftig vinden hebben we ook een traject van 6 dagdelen. Deze cursussen vinden 's ochtends plaats. Op dit moment hebben we de volgende cursus (RV1 + V2C/V3C) gepland:

Bax Opleidingen Drunen

n.n.b

NAVIGEER SNEL NAAR

*
*
*
*