Vrachtwagen rijbewijs Tilburg

haal je vrachtwagenrijbewijs in Tilburg


Vrachtwagenrijbewijs halen in Tilburg? Kom dan naar de grootste rijschool van de omgeving: Bax Opleidingen. Sinds april 2021 hebben wij een nieuwe locatie in Tilburg geopend. Wij hebben meer dan 60 jaar ervaring in alle verkeersopleidingen en leiden jou ook graag op tot volwaardig vrachtwagenchauffeur.

Graag meer weten? Vraag dan informatie aan via onderstaande knop en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 
 
vrachtwagen rijbewijs tilburg

Code 95: Wat is het?


Wil je aan de slag gaan als beroepschauffeur. Dan heb je Code 95 op je rijbewijs nodig. Code 95 is een verplichte Europese richtlijn van vakbekwaamheid voor chauffeurs die in een voertuig rijden waar een rijbewijs C1, C(E), D1 of D vereist is. De vakbekwaamheid voor deze chauffeurs is vijf jaar geldig en hierna moet je een verplichte nascholing Code 95 volgen. Deze nascholing bestaat uit 35 uur en telt enkel mee wanneer een rijschool gecertificeerd is door de CCV. Als gecertificeerde rijschool bieden wij diverse mogelijkheden aan hoe jij je Code 95kunt behalen. Hieronder vind je de opties:

  • Klassikale cursus: Wij bieden diverse klassikale cursussen aan voor Code 95. Het voordeel is dat je in één cursusdag 7 uur nascholing kunt bijschrijven.
  • Complete cursus: Een volledig samengestelde nascholingscursus
  • E-learning cursus: Een gedeelte van de Code 95 nascholing kun je volgen wanneer en waar je wilt. Na de zelfstandige studie, hoef je nog maar een halve dag per cursusdag bij ons klassikaal lessen te volgen.
  • Incompany cursus: Een uitstekende optie wanneer meerdere collega’s dezelfde cursus willen volgen. In overleg met ons kunnen wij de mogelijkheden bespreken.
Meer informatie over Code 95 vind je op onze uitgebreide Code 95 pagina, klik hiervoor op onderstaande button. 
 

VOORDELEN VAN BAX

  • Voor alle rijbewijzen & Code95
  • Meer dan 60 jaar ervaring
  • Rijlessen in regio Tilburg of Den Bosch
  • Eerlijk advies en direct starten
  • De nieuwste voertuigen
  • Theorieles voor alle opleidingen

OVERIGE OPLEIDINGEN BIJ BAX OPLEIDINGEN


Ben je benieuwd welke opleidingen wij naast het vrachtwagenrijbewijs nog meer aanbieden in Tilburg en omgeving? Klik dan snel op onderstaande button voor ons volledige aanbod!
 

SCHRIJF JE DIRECT IN!

Ben je al overtuigd om je vrachtwagenrijbewijs bij Bax Opleidingen te halen? Aarzel dan niet langer en schrijf je direct in voor de opleiding via onderstaande knop. 
 

NAVIGEER SNEL NAAR

*
*
*
*