Vrachtwagen rijbewijs Tilburg

Wil jij graag je vrachtwagenrijbewijs halen volgens code 95 in de regio Tilburg? Dan kom je naar de grootste rijschool van de omgeving, namelijk naar Bax Verkeersopleidingen. Wij hebben al meer dan 50 jaar ervaring in het alle verkeersopleidingen en leiden jou ook graag op tot vrachtwagenchauffeur. Wij hebben een hoog slagingspercentage en realiseren deze door gebruik te maken van hetzelfde theorie computersysteem als bij het CBR en hebben ervaren instructeurs voor onze praktijkopleidingen.

Haal je vrachtwagenrijbewijs volgens code 95 in de omgeving van Tilburg

Wij staan voor kwaliteit, daarom lessen wij samen met toekomstige weggebruikers in de nieuwste voertuigen. De lessen voor een vrachtwagenopleiding worden verzorgd in een Scania Topline en een Volvo FH. Voor het halen van een C-rijbewijs volg je een drietal onderdelen:

  • Rijbewijsvakbekwaamheid I: Een theorie-examen voor de gedeeltes techniek en verkeer.
  • Rijbewijsvakbekwaamheid II; Een theorie-examen voor het gedeelte administratie.
  • Praktijkexamen: Een mondelinge overhoring over de kennis van een vrachtwagen en papieren en een examenrit.

Code 95 en vrachtwagen aanhangrijbewijs halen in regio Tilburg

Vanaf 2016 moet iedere beroepschauffeur in het bezit zijn van de Code 95. Het is een aanduiding op je rijbewijs die aantoont dat je vakbekwaam bent als beroepschauffeur. De vakbekwaamheid dient iedere 5 jaar opnieuw getest te worden door middel van een nascholing van 35 uur. Indien je in het bezit bent van een geldig C-rijbewijs kun je ook je vrachtwagen aanhang rijbewijs halen in de omgeving van Tilburg.

Meld je aan voor je eerste les

Je kunt je direct aanmelden voor het volgen van een opleiding om je vrachtwachten rijbewijs te halen nabij Tilburg. Voel je vrij om contact met ons op te nemen wanneer je vragen hebt of graag meer informatie wilt. Je kunt bellen naar 0416 37 24 50 of je stuurt een Whatsapp bericht naar 06 1900 59 13. Wij staan je graag te woord.

Inloggen Klantenportaal

Log hier in voor een volledig overzicht van uw opleiding.

Voordelen van Bax

  • Voor alle rijbewijzen & Code95
  • Meer dan 50 jaar ervaring
  • Rijlessen in regio Tilburg of Den Bosch
  • Eerlijk advies en direct starten
  • De nieuwste voertuigen
  • Theorieles voor alle opleidingen

Navigeer snel naar

Neem gerust contact met ons op!

*
*
*