De Cursus:
Het TCVT-certificaat heeft een geldigheid van 5-jaar. Na deze periode dient de houder hercertificering aan te vragen (nieuw certificaat). Een nieuw TCVT-certificaat wordt afgegeven indien er is voldaan aan de minimale eisen. A. Het registreren van praktijkervaring in het TCPR-boekje B. Deelname aan de verplichte TCVT bijscholing van 1 dag in de eerste 36 maanden van het certificaat en 1 dag in de laatste 24 maanden van het certificaat.

Houders van het TCVT-certificaat voor de funderingsmachines (groot en/of klein), dienen deel te nemen aan de specifieke bijscholingsmodules voor deze funderingsbranche. In het overzicht (rechterzijde) zijn er specifieke data vermeld voor deze certificaathouders. Houders van de overige TCVT-certificaten kunnen deelnemen aan de gecombineerde algemene modules.


Voor wie?
Houders van een TCVT persoonscertificaat die in periode van vijf jaar in totaal twee dagen scholing moeten volgen. Houders van het TCVT-certificaat Funderingsmachines Groot of Klein (W4-03), dienen een specifieke Funderingsmachine Bijscholing cursusdag te volgen.

Inhoud:
De 4 modules zijn:
  • A: Werkvoorbereiding en -uitvoering
  • B: Hijsgereedschappen
  • C: Veiligheid en milieu
  • D: Onderhoud en storingen
Waarde nascholing:
Door het volgen van twee modules op één dag is het mogelijk om deze dag (7 theorie-uren) bij te laten schrijven voor CODE 95 (chauffeursdiploma). U dient bij uw aanmelding duidelijk aan te geven dat u voor deze CODE 95 in aanmerkingen wenst te komen.

Locatie:
De opleiding vindt plaats op een locatie van Bax Verkeersopleidingen. Bij voldoende aanmeldingen of specifieke wensen van opdrachtgever kan de gehele cursus in-company verzorgd worden.
Kosten
€225,00 per deelnemer.
Voor groepen aangepaste prijzen.

De prijs is excl. 21% BTW en excl. aan- en afmeldkosten CBR t.b.v. nascholing code 95.

De cursus is inclusief koffie, thee en een volledig verzorgde lunch.