Vaarbewijs halen Den Bosch

Haal je vaarbewijs in één dag nabij Den Bosch!


Vaarbewijs halen in omgeving Den Bosch? Het kan bij Bax Opleidingen! Beschik je over een eigen boot, maar mag je deze niet besturen omdat je nog je vaarbewijs moet halen in de omgeving van Den Bosch? Of lijkt het je gewoon heel relaxed om met je familie en vrienden te chillen op het water?

In Nederland geldt een Klein Vaarbewijsplicht voor pleziervaartuigen die langer zijn dan 15 meter en/of motorvaartuigen die sneller kunnen varen dan 20 km/u. 

Vanaf 18 jaar wordt het Klein Vaarbewijs afgegeven. Voor de beroepsvaart geldt een Groot Vaarbewijs, dit wordt afgegeven door het Koninklijke Onderwijs Fonds.

Op dit moment hebben we de volgende cursusdata gepland:
- Maandag 3 september 2022

Meer weten over het Klein Vaarbewijs halen in regio Den Bosch? Klik dan snel op onderstaande knop voor meer informatie en kosten van de cursus. 

 

vaarbewijs den bosch

SCHRIJF JE DIRECT IN!

Ben je al overtuigd om je vaarbewijs bij Bax Opleidingen te halen? Wacht dan niet langer en schrijf je meteen in voor de cursus via de inschrijfbutton of gebruik de handige boekingsmodule hiernaast 

OVERIGE OPLEIDINGEN BIJ BAX OPLEIDINGEN

Ben je benieuwd welke opleidingen wij naast het vaarbewijs nog meer aanbieden in omgeving Den Bosch? Klik dan snel op onderstaande button voor ons volledige aanbod!
 

MEER INFORMATIE?

Wil je graag meer weten over het vaarbewijs of heb je een specifieke vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

VOORDELEN VAN BAX

  • Voor alle rijbewijzen & Code95
  • Meer dan 60 jaar ervaring
  • Rijlessen in regio Tilburg of Den Bosch
  • Eerlijk advies en direct starten
  • De nieuwste voertuigen
  • Theorieles voor alle opleidingen

NAVIGEER SNEL NAAR

*
*
*
*