Scooter rijbewijs Rosmalen

Haal je scooter rijbewijs in 1 dag in omgeving Rosmalen


Scooter rijbewijs in 1 dag halen in de buurt van Rosmalen? Bax Opleidingen biedt zowel de theorie- als praktijklessen aan. Als bestuurder van een brommer of scooter ben je kwetsbaar en is het noodzakelijk om veilig aan het verkeer deel te kunnen nemen. Bij Bax leren we je hoe je zo goed mogelijk voorbereid de weg op kunt. Zie jij het wel zitten om je scooter rijbewijs te halen bij de grootste rijschool van de regio, vlakbij Rosmalen? 

Meer weten over de inhoud en de kosten van de opleiding? Vraag dan meer informatie aan via onderstaande button en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 
scooter rijbewijs Rosmalen

Een dagcursus voor de scooter/bromfiets houdt in dat je in de ochtend start met lessen en in de middag al kunt afrijden.
 
  • 's Ochtends start je met lessen vanaf de examenlocatie vlakbij Rosmalen, in Den Bosch. Doordat je lest in de omgeving van het CBR kun je het gebied alvast leren kennen. Daarnaast bespaar je tijd doordat je niet eerst vanaf de rijschool naar het CBR hoeft te rijden op de scooter. 
  • In de middag wordt het praktijkexamen afgenomen. Het examen duurt 45 minuten waarvan je ten minste 25 minuten een rit maakt op de bromfiets/scooter. Het is belangrijk om te weten dat deze rit niet geheel foutloos hoeft te zijn: het gaat om het grote plaatje en dat je laat zien dat je controle over het voertuig en de verkeerssituatie hebt;
  • Tijdens het praktijkexamen in de omgeving van Den Bosch volgt de examinator je op een eigen bromfiets. Ook je instructeur mag tijdens het examen meerijden.

VOORDELEN VAN BAX

 
  • Voor alle rijbewijzen & Code95
  • Meer dan 60 jaar ervaring
  • Rijlessen in regio Tilburg of Den Bosch
  • Eerlijk advies en direct starten
  • De nieuwste voertuigen
  • Theorieles voor alle opleidingen

Overige opleidingen


Ben je benieuwd welke opleidingen wij naast het brommer/scooter rijbewijs nog meer aanbieden in de omgeving van Rosmalen? Klik dan snel op onderstaande button voor ons volledige aanbod!
 

schrijf je direct in!


Zo snel mogelijk je brommer/scooter rijbewijs halen bij Bax Opleidingen vlakbij Rosmalen? Wacht dan niet langer en schrijf je meteen in voor de cursus via onderstaanden button of gebruik onze snelle boekingsmodule hiernaast.
 

NAVIGEER SNEL NAAR

*
*
*
*