Scooter rijbewijs 1 dag Den Bosch

Haal je scooter rijbewijs in 1 dag in Den Bosch


Scooter rijbewijs in 1 dag halen in Den Bosch? Bij Bax Opleidingen kan het! Het is noodzakelijk om als bestuurder van een brommer of scooter veilig deel te kunnen nemen aan het verkeer, helemaal omdat jij zelf kwetsbaar bent. Bij Bax leren we je hoe je zo goed mogelijk voorbereid de weg op kunt.

Zie jij het wel zitten om je scooter rijbewijs te halen in Den Bosch? Vraag dan snel meer informatie aan via onderstaande knop. 
 
Scooter rijbewijs Den Bosch

HOE ZIET EEN DAGCURSUS ERUIT?


Wanneer je een dagcursus volgt bij Bax Opleidingen begin je 's ochtends met rijlessen en heb je 's middags al je praktijkexamen: 
 
 • 's Ochtends start je met lessen vanaf de examenlocatie in Den Bosch. Hierdoor kun je de examenomgeving al leren kennen;
 • Daarna wordt in de middag het praktijkexamen afgenomen. Het examen duurt 45 minuten waarvan je ten minste 25 minuten een rit maakt op de bromfiets/scooter. De rit hoeft niet geheel foutloos te zijn, het is belangrijker dat je aan de examinator laat zien dat je controle hebt over de bromfiets/scooter en dat je veilig aan het verkeer deelneemt;
 • Tijdens het praktijkexamen in Den Bosch volgt de examinator je op een eigen bromfiets. Jouw instructeur mag ook meerijden tijdens het examen. 
   

AANVRAGEN PRAKTIJK + THEORIE


Wij krijgen regelmatig de vraag of we een praktijkexamen kunnen inplannen. Graag willen we benadrukken dat wij geen praktijkexamens aanvragen voordat de theorie behaald is. Als je snel de weg op wilt, wat wij ons goed kunnen voorstellen, zorg dan dat je goed leert en zo snel mogelijk je theorie probeert te halen. Hierbij is het ook belangrijk dat je tijdig een theorie-examen aanvraagt. Momenteel zijn de wachttijden bij het CBR vrij lang. Alle rijopleiders hebben hier helaas mee te maken.

Als je dit allemaal goed regelt, dan rijd jij hopelijk binnen no-time rond op je scooter of bromfiets! 

VOORDELEN VAN BAX

 • Voor alle rijbewijzen & Code95
 • Meer dan 60 jaar ervaring
 • Rijlessen in regio Den Bosch
 • Eerlijk advies en direct starten
 • De nieuwste voertuigen
 • Theorieles voor alle opleidingen

SCHRIJF JE DIRECT IN!

Ben je al overtuigd om je scooter- of brommerrijbewijs bij Bax Opleidingen te halen? Wacht dan niet langer en schrijf je meteen in voor de cursus via onderstaande knop. 

Overige opleidingen bij Bax Opleidingen

Benieuwd welke opleidingen wij naast het brommer- en scooterrijbewijs nog meer aanbieden? Klik dan snel op onderstaande knop voor ons volledige aanbod!
 

NAVIGEER SNEL NAAR

Scooter rijbewijs Den Bosch

Bromfiets/scooter

Scooter rijbewijs Den Bosch

Motor

Scooter rijbewijs Den Bosch

Auto

Scooter rijbewijs Den Bosch

Auto met aanhangwagen

*
*
*
*