Rijschool Kaatsheuvel

Dé rijschool van Kaatsheuvel: Bax Opleidingen Voor alle rijbewijzen en Code 95

 
Op zoek naar de rijschool van Kaatsheuvel? Wij zijn de grootste rijopleider van de regio en je kunt bij ons terecht voor alle rijbewijzen, Code 95 en vele andere opleidingen. Al meer dan 60 jaar leiden wij beginnende en meer ervaren weggebruikers op middels allerlei soorten rijopleidingen. En met succes, want Bax mag iedere week vele geslaagde leerlingen verwelkomen die klaar zijn om zelfstandig de weg op te gaan! 

Wanneer je bij ons start voor het autorijbewijs komt een vaste instructeur je thuis in Kaatsheuvel ophalen. Hierdoor weet je altijd wie er naast je zit en kunnen jullie elkaar goed leren kennen. Daarnaast is dit ook wenselijk omdat de instructeur hierdoor jouw voortgang optimaal kan monitoren. 

Wil jij ook je rijbewijs halen bij de beste rijschool van Kaatsheuvel of ben je op zoek naar een andere opleiding? Kijk dan snel verder naar ons volledige aanbod aan opleidingen en meld je vandaag nog aan!

 

MEER INFORMATIE?

Wil je graag meer weten over onze rijschool bij Kaatsheuvel of heb je misschien nog een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

VOORDELEN VAN BAX

  • Voor alle rijbewijzen & Code95
  • Meer dan 60 jaar ervaring
  • Rijlessen in regio Tilburg of Den Bosch
  • Eerlijk advies en direct starten
  • De nieuwste voertuigen
  • Theorieles voor alle opleidingen

SCHRIJF JE DIRECT IN!

Ben je overtuigd en wil je je inschrijven voor een van de opleidingen die onze rijschool in Kaatsheuvel aanbiedt? Schrijf je dan snel in via onderstaande knop en wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op.

NAVIGEER SNEL NAAR

*
*
*
*