Rijschool in Tilburg voor ADHD, Autisme en Faalangst

BAX OPLEIDINGEN: DE RIJSCHOOL VOOR LEERLINGEN MET ADHD/AUTISME/FAALANGST


Ook voor leerlingen met ADHD, Autisme of Faalangst is het heel goed mogelijk om het rijbewijs te halen. Bax Opleidingen, actief in de regio Tilburg en Den Bosch, is een van de grootste rijscholen uit de regio en heeft veel instructeurs in huis die ervaring hebben met leerlingen die extra aandacht nodig hebben. Dus, heb jij ADHD, Autisme of last van faalangst? Of heeft je kind deze diagnose? Voel je welkom bij onze rijschool, je bent bij ons in goede handen. 

Bij Bax nemen we de tijd voor je en maken we vooraf een duidelijk plan dat we communiceren met de leerling en de ouder(s) / verzorger(s) wat betreft lesmethode, lesstructuur en begeleiding door de instructeur. Het allerbelangrijkste is dat een leerling zich op zijn/haar gemak voelt in het lesvoertuig. 

Een voorbeeld van een passende lesmethodiek is een RIS (Rijopleiding In Stappen) opleiding. Bax Opleidingen, gevestigd in Tilburg en omgeving Den Bosch, heeft instructeurs die deze opleidingswijze kunnen toepassen tijdens de rijles. 

Meer weten? Vraag dan snel informatie aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 
 

Benieuwd welke opleidingen wij allemaal aanbieden op onze rijschool in Tilburg voor leerlingen met ADHD, Autisme en Faalangst? Bekijk dan ons gehele opleidingsaanbod. 
 

VOORDELEN VAN BAX

  • Voor alle rijbewijzen & Code95
  • Meer dan 60 jaar ervaring
  • Rijlessen in regio Tilburg of Den Bosch
  • Eerlijk advies en direct starten
  • De nieuwste voertuigen
  • Theorieles voor alle opleidingen

SCHRIJF JE DIRECT IN BIJ DE BESTE RIJSCHOOL VAN TILBURG!

Ben je al zeker van je zaak en kies je voor Bax om je naar het rijbewijs te begeleiden? Super! Via onderstaande knop kun je je direct aanmelden voor een van onze rijopleidingen. Tot snel achter het stuur! 

NAVIGEER SNEL NAAR

*
*
*
*