Rijbewijs Tilburg

Rijbewijs halen in Tilburg


Rijbewijs halen in Tilburg? Bax Opleidingen is de grootste rijschool in de regio. Wij leiden toekomstige weggebruikers op in alle rijbewijs categorieën om veilig verkeersdeelnemer te worden. Sinds april 2021 hebben we ook een vestiging geopend in Tilburg! Met deze nieuwe stap willen we een nog betere service bieden aan onze leerlingen.

Bij Bax Opleidingen maken we zowel gebruik van verschillende pakketten en losse lessen. De pakketten die wij aanbieden zijn het basispakket, het 'Veilig op pad' pakket en het 'Slim op pad' pakket. Het 'Slim op pad' pakket is ons nieuwste pakket waarbij je de mogelijkheid hebt om de eerste 10 lesuren te rijden in een elektrische auto. Hierdoor hoef je nog niet te schakelen en kun je je volledig focussen op de situaties in het verkeer. 

Ook je rijbewijs halen bij onze rijschool in Tilburg? Bekijk dan snel onze opleidingen en schrijf je vandaag nog in voor jouw eerste les.
 

SCHRIJF JE DIRECT IN!

Wil je graag je rijbewijs halen in Tilburg? Meld je dan direct aan via onderstaande button en wij nemen vervolgens snel contact met je op om de eerste lessen in te plannen.

MEER INFORMATIE?

Wil je graag meer weten over het halen van je rijbewijs of heb je misschien een specifieke vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

VOORDELEN VAN BAX

  • Voor alle rijbewijzen & Code95
  • Meer dan 60 jaar ervaring
  • Rijlessen in Tilburg of regio Den Bosch
  • Eerlijk advies en direct starten
  • De nieuwste voertuigen
  • Theorieles voor alle opleidingen

NAVIGEER SNEL NAAR

*
*
*
*