Jan Deckers Jr. B.V.

www.jandeckersjr.nl
 

Het transporthart van Nederland klopt in Ammerzoden! Dat weten de klanten van Jan Deckers Jr. B.V. al langer dan vandaag. Sterker nog, Jan Deckers heeft al meer dan 40 jaar ervaring. Voor al uw nationaal, internationaal, droog of geconditioneerd transport en op- & overslag bent u bij Jan Deckers aan het juiste adres! Daarnaast beschikt het bedrijf over de perfecte faciliteiten voor geconditioneerd op- en overslag met kwaliteitsbehoud van uw producten.

Optimaal vervoer van uw lading als uitgangspunt

Uw product is van de hoogste kwaliteit en dat wilt u graag zo houden. Dat is iets wat wij begrijpen en behoud van kwaliteit tijdens het vervoer van A naar B is bij ons uitgangspunt. Ook al zijn de afgelegde afstanden lang, binnen ons bedrijf houden we de wegen kort en persoonlijk. Logistieke dienstverlening is onze specialiteit en wij nemen dan ook graag uw logistieke zorgen uit handen.

Lean & Green Award

Jan Deckers Jr. BV heeft in 2011 de Lean & Green award mogen ontvangen. Dit betekent dat Jan Deckers Jr. BV in bezit is van een toonaangevend certificaat, waarmee bedrijven laten zien, dat zij zich actief inspannen om hun logistieke proces duurzamer te maken.