A&M Infra

www.am-infra.nl

A&M Infra bv is een in 2002 door Arjan van Eersel en Mark Akkermans opgericht wegenbouwbedrijf gevestigd in Waspik. Op dit moment bestaat het bedrijf uit 30 werknemers onderverdeeld in grondwerkers, rioleurs, all round vakmannen gww, machinisten, leerling straatmakers en straatmakers met een uitgebreid wagenpark en werkmaterieel.

Opdrachtgevers

Opdrachtgevers van A&M bestaan veelal uit gemeentes, overheidsinstellingen, bedrijven en particulieren. Ook een gedeelte van het werk word uitgevoerd in opdracht van grote hoofdaannemers in de GWW sector.

Wagenpark

A&M beschikt over een wagenpark van nette en praktische bussen. De bussen zijn compleet ingericht met het benodigde klein werkmaterieel zodat de werknemers altijd met de juiste gereedschappen en materialen op het werk zijn. A&M beschikt over een groot aantal knikmopsen, trilplaten en Giant Kortnek loaders.

Conform de ARBO-wetgeving werken de medewerkers met het benodigde werkmaterieel. Denk bijvoorbeeld aan het werken met een vacuumsysteem wat op al de machines zit. Dit wordt gebruikt voor het stellen van diverse betonmaterialen. Tevens wordt gebruik gemaakt van diverse machinale legklemmen voor het machinaal aanbrengen van straatwerk.