Over BAX

Bax Opleidingen is de grootste rijschool uit de regio, met een zéér hoog slagingspercentage. Uitgerust met een gezellig team van medewerkers is Bax Opleidingen een professionele FAM Verkeersschool (Federatie Autorijscholen Management), voorzien van het “5 sterren qualitylabel”.

FAM Verkeersscholen zijn toonaangevend in Nederland, een rijschool wordt hier alleen toegelaten wanneer er aan zeer hoge eisen is voldaan. Er wordt onder andere gekeken naar de mogelijkheden binnen de rijschool. In alle categorieën lesgeven is bijvoorbeeld een vereiste, evenals een goede administratie. Een goede balie en theorielokaal zijn onontbeerlijk.

Ooit begonnen als autorijschool, verzorgen wij al meer dan 60 jaar opleidingen van kwaliteit. Wij leiden toekomstige weggebruikers op voor de volgende rijbewijscategorieën: Bromfiets, brommobiel, motor, auto(maat), aanhanger achter de auto, vrachtauto, vrachtauto met aanhanger, bus, taxi, code 95/vakbekwaamheid en de verplichte nascholing voor beroepschauffeurs. Daarnaast verzorgen wij ook logistieke opleidingen en geven cursussen voor het behalen van uw vaarbewijs, veiligheidsopleidingen en het C1 Camperrijbewijs. 

Kwaliteit staat voorop, daarom lessen we altijd met de nieuwste materialen.

Mocht u vragen hebben over een van onze opleidingen, neem dan gerust contact met ons op.

Henriëtte Bax,
Bax Opleidingen

Wagenpark

Kwaliteit staat voorop, daarom lessen we met de nieuwste materialen:
  • Voor de auto-opleidingen betekent dit dat we lessen in een Volkswagen Polo Bluemotion.
  • Tevens kunt u bij ons lessen in een automaat, Volkswagen Polo.
  • Voor de motoropleiding maken wij gebruik van de nieuwste Honda toermotoren.
  • Wij beschikken voor de opleiding personenauto met aanhanger over een Volkswagen Transporter (automaat)
  • De vrachtwagenopleidingen worden verzorgd in een Mercedes Actros, Volvo FH en Scania Topline.
  • De lessen voor het busrijbewijs worden gereden in een Scania Irizar, een touringcar van 12 meter lang.
Onze theorie-opleidingen zijn, evenals onze praktijkopleidingen, professioneel en zeer succesvol. Om een hoog slagingspercentage te realiseren, maken wij gebruik van een computergestuurd theorie opleidingssysteem, eenzelfde als bij het CBR, om u zo goed mogelijk voor te bereiden op uw echte CBR -examen. Onze docenten zijn goed opgeleid en volgen jaarlijkse applicaties om hun kennis op peil te houden.

Ons team

Naam instructeur
Xander
Werkzaam sinds 12-11-2003. Xander geeft voornamelijk instructie voor de auto maar ook op de bromfiets en motor kun je hem vinden! 
Rob van Breemen
Rob
Werkzaam sinds 02-05-2001. Rob geeft instructie voor de vrachtauto en de vrachtauto met aanhangwagen. 
John
Werkzaam sinds 01-07-2000. John geeft instructie voor de motor, bromfiets, taxi, auto en aanhangwagen achter auto.
Mari
Werkzaam sinds 28-05-1994. Mari geeft instructie voor de auto, motor en aanhangwagen achter auto.
Frank
Werkzaam sinds 15-09-1997 Frank geeft instructie voor de auto, vrachtauto, bus en aanhangwagen achter de auto en vrachtauto.
Anita
Werkzaam sinds 10-06-2013. Anita geeft niet alleen instructie voor de auto automaat maar ook in de brommobiel kun je haar vinden.
Barry
Werkzaam sinds 09-12-1994. Barry geeft instructie voor de vrachtauto, bus en aanhangwagen achter de auto en vrachtauto. 
Yama
Werkzaam sinds 01-05-2019. Yama geeft instructie voor voor het autorijbewijs.
Mustafa
Werkzaam sinds 02-01-2000. Mustafa geeft instructie voor de auto. 
Mehmet
Werkzaam sinds 01-11-2010. Mehmet geeft instructie voor de auto. 
Claudia
Werkzaam sinds 26-02-2018. Claudia onderhoudt het klantcontact van de zakelijke markt, verzorgt de gehele administratie voor de Code 95. Daarnaast verzorgt Claudia de indeling en organisatie van de dagcursus voor het vaarbewijs. 
Judith
Werkzaam sinds 20-06-2005. Judith onderhoudt het contact met de particuliere klanten. Voor de opleidingen van de auto, motor en aanhangwagen achter de auto ben je bij haar aan het juiste adres.
Diana
Werkzaam sinds 01-06-2013. Diana heeft vroeger les gegeven in de auto maar sinds een aantal jaar vind je haar voornamelijk op de weg als instructrice voor de vrachtwagen.
Eric
Werkzaam sinds 01-06-2019.
Eric geeft rijles voor het aanhangwagenrijbewijs en de vrachtauto. 
Alan
Werkzaam sinds 01-10-1997. Alan geeft instructie voor de (kleine) Vrachtwagen, Aanhangwagen achter de auto en vrachtauto en de Bus. Hij geeft ook theorieles voor de beroepsopleidingen. 
Jeanne
Werkzaam sinds 01-10-1997. Jeanne regelt de planningen voor alle opleidingen van de vrachtauto en bus. Ook voor de planning van de Code95 ben je bij haar aan het juiste adres.  
Liesbeth
Werkzaam sinds 01-08-1999. Liesbeth onderhoudt het contact met de particuliere klanten. Voor de opleidingen van de auto en bromfiets ben je bij haar aan het juiste adres!
Gerry
Werkzaam sinds 1-12-2020. Gerry onderhoudt het contact met de particuliere klanten. Voor de opleidingen van de auto en bromfiets ben je bij haar aan het juiste adres.
Anita
Werkzaam sinds 01-03-2019. 
Anita verzorgt de theorielessen voor de auto en bromfiets. Daarnaast vind je haar dagelijks op de weg voor de categorie B en BA. 
Bert
Werkzaam sinds 01-12-2016. Bert focust zich voornamelijk op de zakelijke markt en sales. Zijn specialiteit is Code 95 maar in drukke tijden is Bert een echte allrounder die de dames van de balie graag ondersteund. 
Jourian
Werkzaam sinds 01-03-2011. Jourian is commercieel directeur en verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. 
Henriëtte
Algemeen directeur en eigenaar van Bax Opleidingen. 
Marten
Marten
Werkzaam sinds 01-04-2021. Marten is de vestigingsmanager van onze vestiging in Tilburg. Hij regelt hier de dagelijkse gang van zaken. 
Robin
Robin
Werkzaam sinds 01-03-2021.
Robin zijn kerntaken liggen in het marketing en communicatie domein. Hij is verantwoordelijk voor de (online) zichtbaarheid van Bax, beheert de social media kanalen en springt soms bij wanneer andere afdelingen zijn hulp kunnen gebruiken. 
Jorben
Werkzaam sinds 11-10-2021.
Jorben is accountmanager en is verantwoordelijk voor het relatiebeheer met alle klanten omtrent (de nascholing van) code 95.
Tim
Werkzaam sinds 11-10-2021.
Tim is accountmanager en houdt zich met name bezig met de verkoop van alle opleidingen.