Over BAX

Bax Verkeersopleidingen is de grootste rijschool uit de regio, met een zéér hoog slagingspercentage. Uitgerust met een gezellig team van medewerkers is Bax Verkeersopleidingen een professionele FAM Verkeersschool (Federatie Autorijscholen Management), voorzien van het “5 sterren qualitylabel”.

FAM Verkeersscholen zijn toonaangevend in Nederland, een rijschool wordt hier alleen toegelaten wanneer er aan zeer hoge eisen is voldaan. Er wordt onder andere gekeken naar de mogelijkheden binnen de rijschool. In alle categorieën lesgeven is bijvoorbeeld een vereiste, evenals een goede administratie! Een goede balie en theorielokaal zijn onontbeerlijk.

Ooit begonnen als autorijschool, verzorgen wij al bijna 60 jaar opleidingen van kwaliteit. Wij leiden toekomstige weggebruikers op voor de volgende rijbewijscategorieën: Bromfiets, brommobiel, motor, auto(maat), aanhanger achter de auto, vrachtauto, vrachtauto met aanhanger, bus, taxi, code 95/vakbekwaamheid en de verplichte nascholing voor beroepschauffeurs. Daarnaast verzorgen wij ook logistieke opleidingen en geven cursussen voor het behalen van uw vaarbewijs, veiligheidsopleidingen en het C1 Camperrijbewijs. 

Kwaliteit staat voorop, daarom lessen we altijd met de nieuwste materialen.

Mocht u vragen hebben over een van onze opleidingen, neem dan gerust contact met ons op.
Henriëtte Bax,
Bax Verkeersopleidingen

Neem snel een kijkje

Wagenpark

Kwaliteit staat voorop, daarom lessen we met de nieuwste materialen:
  • Voor de auto-opleidingen betekent dit dat we lessen in een Volkswagen Polo Bluemotion.
  • Tevens kunt u bij ons lessen in een automaat, Volkswagen Polo.
  • Voor de motoropleiding maken wij gebruik van de nieuwste Honda toermotoren.
  • Wij beschikken voor de opleiding personenauto met aanhanger over een Volkswagen Transporter (automaat)
  • De vrachtwagenopleidingen worden verzorgd in een Volvo FH en Scania Topline.
  • De lessen voor het busrijbewijs worden gereden in een Scania Irizar, een touringcar van 12 meter lang.
Onze theorie-opleidingen zijn, evenals onze praktijkopleidingen, professioneel en zeer succesvol. Om een hoog slagingspercentage te realiseren, maken wij gebruik van een computergestuurd theorie opleidingssysteem, eenzelfde als bij het CBR, om u zo goed mogelijk voor te bereiden op uw echte CBR -examen. Onze docenten zijn goed opgeleid en volgen jaarlijkse applicaties om hun kennis op peil te houden.

Ons team

Naam instructeur
Xander
Werkzaam sinds 12-11-2003 bij Bax Verkeersopleidingen. Geeft instructie voor de auto, bromfiets en motor. 
Rob van Breemen
Rob
Werkzaam sinds 02-05-2001 bij Bax Verkeersopleidingen. Geeft instructie voor de vrachtauto en de vrachtauto met aanhangwagen. 
John
Werkzaam sinds 01-07-2000 bij Bax Verkeersopleidingen. Geeft instructie voor de motor, bromfiets, taxi, auto en aanhangwagen achter auto.
Mari
Werkzaam sinds 28-05-1994 bij Bax Verkeersopleidingen. Geeft instructie voor de auto, motor en aanhangwagen achter auto.
Frank
Werkzaam sinds 15-09-1997 bij Bax Verkeersopleidingen. Geeft instructie voor de auto, vrachtauto, bus en aanhangwagen achter de auto en vrachtauto.
Anita
Werkzaam sinds 10-06-2013 bij Bax Verkeersopleidingen. Geeft instructie voor de auto, automaat en brommobiel.
Barry
Werkzaam sinds 09-12-1994 bij Bax Verkeersopleidingen. Geeft instructie voor de Vrachtauto, Bus en aanhangwagen achter de auto en vrachtauto. 
Dave
Werkzaam sinds 01-02-2016 bij Bax Verkeersopleidingen. Geeft instructie voor de vrachtauto en aanhangwagen achter de auto en vrachtauto. 
Mustafa
Werkzaam sinds 02-01-2000 bij Bax Verkeersopleidingen. Geeft instructie voor de auto. 
Mehmet
Werkzaam sinds 01-11-2010 bij Bax Verkeersopleidingen. Geeft instructie voor de auto. 
Wanda
Werkzaam sinds 13-01-2014 bij Bax Verkeersopleidingen. Onderhoud het klantcontact met de zakelijke markt.
Judith
Werkzaam sinds 20-06-2005 bij Bax Verkeersopleidingen. Onderhoud het contact met de particuliere klanten en regelt voornamelijk de opleidingen voor de auto, motor en aanhangwagen achter de auto. 
Diana
Werkzaam sinds 01-06-2013 bij Bax Verkeersopleidingen. Geeft instructie voor de auto. 
Bert
Werkzaam sinds 01-12-2016 bij Bax Verkeersopleidingen. Focust zich op de zakelijke markt en sales. Zijn specialiteit is Code 95. 
Alan
Werkzaam sinds 01-10-1997 bij Bax Verkeersopleidingen. Geeft instructie voor de (kleine) Vrachtwagen, Aanhangwagen achter de auto en vrachtauto en de Bus. Geeft ook theorieles voor de beroepsopleidingen. 
Jeanne
Werkzaam sinds 01-10-1997 bij Bax Verkeersopleidingen. Regelt de planningen voor alle opleidingen van de vrachtauto en bus alsmede de Code95. 
Liesbeth
Werkzaam sinds 01-08-1999 bij Bax Verkeersopleidingen. Onderhoudt het contact met de particuliere klanten, voornamelijk voor de opleidingen van de auto en bromfiets. 
Jourian
Werkzaam sinds 01-03-2011 bij Bax Verkeersopleidingen. Verantwoordelijk voor de marketing en is ook werkzaam aan de balie.
Henriëtte
Algemeen directeur en eigenaar van Bax Verkeersopleidingen. Drinkt graag een kop koffie.