Extra voordeel

Als landelijk erkend opleider kunnen we bij Bax Opleidingen extra voordeel bieden bij het volgen van een vrachtwagenopleiding. Zo is er voor zakelijke klanten de mogelijkheid om subsidie aan te vragen en profiteer je als particulier van een 0% BTW tarief.

particuliere opleiding

BTW-vrije opleidingen


Ben je particulier en wil je het vrachtwagenrijbewijs halen, een chauffeursdiploma Taxi, certificaat ADR of busrijbewijs? Bij Bax Opleidingen kun je deze opleidingen volgen zonder 21% btw. En dat scheelt toch al snel een hoop geld.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!

Dankzij de CRKBO regeling kunnen wij deze opleidingen aanbieden tegen gunstige prijzen en zonder 21% BTW.
Bax Opleidingen is een landelijk erkend opleider en is om die reden bevoegd om geen BTW te rekenen.

Beroepsopleiding

Subsidie

Bax Opleidingen heeft de mogelijkheid om voor bepaalde chauffeursopleidingen subsidie te regelen. Zo zijn er onder andere subsidie mogelijkheden voor het SOG, het Sociaal Fonds Taxi (voor bus opleidingen) en voor de Transportsector (SOOB). Ook voor de flexbranche zijn subsidies mogelijkheden via het STOOF fonds.

Bax Opleidingen voldoet aan de eisen die gesteld zijn aan de voorlopige certificering. Op grond daarvan heeft VTL (SOOB-subsidie) ons het certificaat ‘Voorlopig gecertificeerd opleider Transport & Logistiek’ verstrekt. Via www.soobsubsidiepunt.nl kun je SOOB-subsidie aanvragen voor diverse opleidingen. Wij ondersteunen je graag bij het aanvragen en indienen van het subsidiedossier.

Je rijbewijs halen met tot 65% subsidie

Heb je altijd al chauffeur willen worden? Zoek je ander werk? Of heb je een baan en wil je je laten omscholen tot vrachtwagenchauffeur? Pak dan nu je kans. Je lesgeld wordt voor 65% vergoed. En na je opleiding krijg je direct een jaarcontract bij je nieuwe werkgever. 

Wil je meer weten over deze mogelijkheid? Neem dan snel contact op met ons kantoor. We vertellen je er graag meer over!