Extra voordeel

Als landelijk erkend opleider kunnen we u bij Bax Verkeersopleidingen extra voordeel bieden bij het volgen van een vrachtwagenopleiding. Zo is er voor zakelijke klanten de mogelijkheid om subsidie aan te vragen en profiteert u als particulier van een 0% BTW tarief.

Beroepsopleiding

Particuliere opleiding

Subsidie

Bax Verkeersscholen heeft de mogelijkheid om voor bepaalde chauffeursopleidingen subsidie te regelen. Zo zijn er onder andere subsidie mogelijkheden voor het SOG, het Sociaal Fonds Taxi (voor bus opleidingen) en voor de Transportsector (SOOB). Ook voor de flexbranche zijn subsidies mogelijkheden via het STOOF fonds.

Bax Verkeersopleidingen voldoet aan de eisen die gesteld zijn aan de voorlopige certificering. Op grond daarvan heeft VTL (SOOB-subsidie) ons het certificaat ‘Voorlopig gecertificeerd opleider Transport & Logistiek’ verstrekt. Via www.soobsubsidiepunt.nl kunt u SOOB-subsidie aanvragen voor diverse opleidingen. Wij ondersteunen u graag bij het aanvragen en indienen van het subsidiedossier.

BTW-vrije opleidingen

Bent u particulier en u wilt het rijbewijs vrachtauto halen, een chauffeursdiploma Taxi, certificaat ADR of busrijbewijs? Bij Bax Verkeersopleidingen kunt u deze opleiding volgen zonder 21% btw. En dat scheelt toch al snel een hoop geld.

Geinteresseerd? Neem contact met ons op!

Dankzij de CRKBO regeling kunnen wij u deze opleidingen aanbieden tegen gunstige prijzen en zonder 21% BTW.
Bax Verkeersopleidingen is een landelijk erkend opleider om opleidingen zonder BTW te mogen geven. Wij staan is ingeschreven bij het landelijk erkende register voor Beroepsopleidingen en mogen daardoor de opleidingen aanbieden zonder BTW.

Je rijbewijs halen met tot 65% subsidie

Heb je altijd al chauffeur willen worden? Zoek je ander werk? Of heb je een baan en wil je je laten omscholen tot vrachtwagenchauffeur? Pak dan nu je kans. Je lesgeld voor 65% vergoed. En na je opleiding krijg je direct een jaarcontract bij je nieuwe werkgever. 

Wil je meer weten over deze mogelijkheid? Neem dan snel contact op met ons kantoor. Wij vertellen u er graag meer over!