SOOB Subsidie

In de sector Transport & Logistiek is de vraag naar goed geschoolde medewerkers altijd actueel. Het is belangrijk dat mederwerkers zich kunnen blijven ontwikkelen, zodat zij goed inzetbaar blijven. SOOB-, het opleidings- en ontwikkelingsfonds voor de branche, stimuleerd het volgen van opleidingen en trainingen door huidige- en toekomstige medewerkers in de bedrijfstak. Dit doet SOOB door het verstrekken van subsidies via SOOB Subsidiepunt.

Bax Verkeersopleidingen biedt verschillende opleidingen en cursussen aan welke te volgen zijn met subsidie van het SOOB Subsidiepunt.
 
Wat is SOOB en voor wie is het?
Iedere werkgever die werkzaam is binnen de transportbranche en SOOB afdraagt, mag zijn medewerkers met SOOB-subsidie laten opleiden. Door het verstrekken van subsidies via SOOB Subsidiepunt stimuleert SOOB het volgen van opleidingen en trainingen voor huidige én toekomstige medewerkers in de bedrijfstak.
 
SOOB op rijbewijs C en CE
Wilt u medewerkers die al bij u in dienst zijn, opleiden tot chauffeur? SOOB verstrekt subsidie op alle onderdelen van de Rijopleiding C en/of CE.
 
SOOB op Nascholing Code 95
Wilt u medewerkers laten nascholen? Vraag dan subsidie aan bij SOOB Subsidiepunt. Elke beroepschauffeur dient in vijf jaar tijd te voldoen aan de eis van de 35 uur nascholing waarvan tenminste één praktijkdag. De keuze uit opleidingen is breed en varieert van opleidingen voor chauffeurs en logistiek personeel tot opleidingen voor het middenkader. Ook voor medewerkers in de sectoren verticaal transport en verhuizen is er een uitgebreide keuze in opleidingen met subsidie.
 
Vraag Bax Verkeersopleidingen naar de mogelijkheden: