Rijopleiding D Bus

Bus rijbewijs bij BAX

Een rijopleiding is een kostbare zaak. Daarom is uw keuze voor het bepalen van een rijschool van groot belang! Kiest u voor Bax Verkeersopleidingen, dan kiest u voor kwaliteit.

Wij verzorgen al jaren ook de opleidingen voor het chauffeursdiploma. Uit de slagingspercentages blijkt dat wij dit met een zéér goed resultaat doen. Wij zijn een flexibele rijschool en staan daarom open voor ideeën en inbreng van de klant!

Vanaf 19 januari 2013 zijn de regels rondom het D rijbewijs aangescherpt. Zo mag u pas vanaf 21 jaar uw D rijbewijs halen volgens het rijbewijstraject. Wanneer u uw Code 95 haalt en dus opgaat voor uw vakbekwaamheid (vroegere chauffeursdiploma), mag dit al vanaf 18 jaar.

Compactopleiding Bus

Bax Verkeersopleidingen heeft een uniek pakket voor de bus samengesteld. Het is nu mogelijk om binnen 2 of 3 dagen uw rijbewijs te halen. Voordat u aan een compactopleiding begint, krijgt u eerst een intest van 2 uur. Tijdens deze intest wordt door onze vakkundige instructeurs bekeken welk pakket voor u het meest geschikt is, om een zo goed mogelijk resultaat te behalen. 

Welk pakket u nodig heeft is afhankelijk van verschillende factoren als bijvoorbeeld aanleg, motivatie en ervaring. 

De voordelen van een compactopleiding:
  • Geen verliezen door een intensieve training;
  • U weet bij aanvang direct wanneer u op examen kunt;
  • Een vaste afgesproken prijs.
     

Losse lessen

Natuurlijk kunt u ook kiezen voor de reguliere opleiding, waarbij u in blokken van 2 uur lest. U kunt dan lessen van maandag t/m donderdag tussen 8.00 - 22.00 uur, of op vrijdag en zaterdag van 8.00 - 17.00 uur.