Busrijbewijs halen Tilburg

Busrijbewijs halen in regio Tilburg en Den Bosch


Busrijbewijs halen en buschauffeur worden? Bax Opleidingen helpt je hier graag bij, want bij ons kun je terecht voor het halen van alle rijbewijzen. Wij verzorgen al jaren opleidingen voor het chauffeursdiploma. Uit de slagingspercentages blijkt dat wij dit met een zeer goed resultaat doen. 

Vanaf 21 jaar mag je je D rijbewijs halen volgens het rijbewijstraject. Wanneer je je Code 95 haalt en dus opgaat voor je vakbekwaamheid (vroegere chauffeursdiploma), mag dit al vanaf 18 jaar.

€1000,- voordeel?! Lees dan even verder!


Sinds 1 januari 2022 zijn studiekosten en scholingsuitgaven niet meer aftrekbaar bij de belasting. In plaats daarvan is STAP in het leven geroepen, wat staat voor Stimulans Arbeidsmarktpositie.

Het STAP-budget omvat €1000,- en is in te zetten door iedereen die een opleiding, cursus of training wil volgen. Dit budget kan ook gebruikt worden voor de theorie van de vrachtauto. Op dit moment is het budget (nog) niet in te zetten voor praktijklessen. Het goede nieuws is dat het budget van €1.000,- volledig benut kan worden voor de theorie. 

Met dit budget wil de overheid mensen stimuleren om zich te blijven ontwikkelen en zich bij- of om te scholen. Hierdoor kan men zijn positie op de arbeidsmarkt versterken en de kans vergroten om een baan te behouden of juist een nieuwe baan te vinden. 

Vanaf 1 maart 2022 is het mogelijk om het STAP-budget aan te vragen. Wij houden je graag op de hoogte van alle updates en geven je een seintje zodra je je kunt inschrijven. Mocht je hierin geinteresseerd zijn, laat dan je gegevens achter via onderstaande knop. 

DIRECT INSCHRIJVEN?

Ben je al helemaal overtuigd om je busrijbewijs bij ons opleidingscentrum in regio Tilburg en Waalwijk te gaan halen? Laat dan hieronder je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

TRAJECTEN

Bax Opleidingen heeft een uniek pakket voor de bus samengesteld. Het is nu mogelijk om binnen 2 of 3 dagen uw rijbewijs te halen. Voordat u aan een compactopleiding begint, krijgt u eerst een intest van 2 uur. Tijdens deze intest wordt door onze vakkundige instructeurs bekeken welk pakket voor u het meest geschikt is, om een zo goed mogelijk resultaat te behalen. 

Welk pakket u nodig heeft is afhankelijk van verschillende factoren als bijvoorbeeld aanleg, motivatie en ervaring. 

De voordelen van een compactopleiding:
  • Geen verliezen door een intensieve training;
  • U weet bij aanvang direct wanneer u op examen kunt;
  • Een vaste afgesproken prijs.
     
Natuurlijk kunt u ook kiezen voor de reguliere opleiding, waarbij u in blokken van 2 uur lest. U kunt dan lessen van maandag t/m donderdag tussen 8.00 - 22.00 uur, of op vrijdag en zaterdag van 8.00 - 17.00 uur.