Rijopleiding AM2 Bromfiets/scooter

Haal je brommerrijbewijs met de rijopleiding AM2 bromfiets/scooter nabij Den Bosch

Een brommerrijbewijs halen nabij Den Bosch is handig, in ieder geval makkelijker dan fietsen. Maar als bromfietser ben je ook kwetsbaar. Op een bromfiets loop je 7x zoveel kans op een dodelijk ongeval als een fietser en maar liefst 25x zoveel kans op een dodelijk ongeval als een automobilist! Hierom is het dus ook een goede zaak om bij ons je opleiding te volgen.

Bax Verkeersopleidingen heeft speciaal voor de beginnende bromfietsbestuurder een cursus ontwikkeld waarin zowel theorie als praktijk ruim aan bod komen. Deze cursus zorgt ervoor dat je veilig en goed voorbereid aan het verkeer deel kan nemen!

Meer informatie?

Wil je graag eerst wat meer informatie over het halen van het bromfiets/scooter rijbewijs voordat je je inschrijft? Of heb je misschien een specifieke vraag? Twijfel dan niet en neem contact met ons op. We helpen je graag! 

Praktijk in één dag tijdens het halen van jouw brommerrijbewijs dichtbij Den Bosch

Bax Verkeersopleidingen nabij Den Bosch biedt de praktijk voor het brommerrijbewijs aan in één dag! Deze dag bestaat uit praktijklessen met aansluitend het praktijkexamen.
  • Eerst begin je met het volgen van praktijklessen. Deze starten vanaf de examenlocatie zodat je de examenomgeving leert kennen en geen tijdverlies hebt met het op en neer rijden naar de examenlocatie.
  • Na deze lessen krijg je aansluitend het praktijkexamen. Eerst maak je kennis met de examinator en wordt er uitgelegd hoe het examen in zijn werk gaat. Het praktijkexamen duurt 45 minuten waarbij je een rit maakt van tenminste 25 minuten. Helemaal foutloos hoeft dit niet, het gaat om het totaalbeeld. Belangrijk is hoe je reageert op het verkeer en of je de bromfiets en situatie onder controle hebt.
  • De examinator volgt je tijdens het examen van het brommerrijbewijs nabij Den Bosch op een eigen bromfiets; je instructeur mag ook meerijden op een eigen bromfiets.

Zo gaat het praktijkexamen

Uniek: Quarantaine theorie

Wil jij je niet tegen laten houden door het coronavirus en gewoon je theorie halen? Dat kan! Tijdelijk bieden wij onze theoriecursus aan via een livestream. Je kunt dan gemakkelijk vanuit je eigen huis onze cursus volgen. Je kunt direct starten, we vertellen hier graag meer over!

Ook de lesboeken kunnen we bij je thuis laten bezorgen!

Theorie met een speciaal leerboek en online examentrainingJe theorie halen is niet het leukste, maar wel belangrijk! Wist je namelijk dat wanneer je je theorie niet gehaald hebt je niet op tussentijdsetoets en examen mag? Gelukkig biedt Bax Verkeersopleidingen genoeg mogelijkheden om je theorie zo snel mogelijk te halen.

  • Internetcursus: Via onderstaande link kun je met een persoonlijke code inloggen en zo je theorie leren waar en wanneer het jou uitkomt.
  • Avondcursus: Elke week een avondje les volgen bij onze ervaren leraren. We geven elke dinsdagavond theorieles in 2 sessies. De eerste sessie is van 18:00u - 19:30u. Tijdens deze les wordt autotheorie gegeven en een oefenexamen afgenomen. Tijdens de tweede sessie van 19:45u - 21:15u behandelen we de bromfiets. Ook hier nemen we een oefenexamen voor af. Het fijne is dat je bij beide sessies welkom bent, theorieregels zijn immers universeel.

Op onze Avondcursus geldt een slagingsgarantie. Dit houdt in dat mocht je zakken, je zo vaak mag komen als je wilt totdat je geslaagd bent. Op de dinsdagavond is de les toegespitst op auto theorie, op woensdagavond op bromfietstheorie.  

Prijzen

Wat kost een bromfietsrijbewijs? Je moet rekening houden met verschillende kosten. Zowel voor de theorie als de praktijk zijn er pakketten en producten waaruit je kunt kiezen. In onderstaand overzicht kun je alle prijzen zien voor het bromfietsrijbewijs. Zo kun je precies berekenen wat het scooterrijbewijs kost.

Prijzen per 01-01-2021
 
Theorielessen Prijzen incl. BTW
Theoriecursus compleet (incl. boeken + examen) €   199,00
Theoriecursus incl. examen (zonder boeken) €   148,00
Leerboek + 15 uur online examentraining €     75,00
Leerboek €     26,60
15 uur online examentraining €     50,00
Theorie-examen €     53,00
Theorie-examen extra tijd €     65,00
Theorie-examen individueel €   111,00
 
Praktijklessen Prijzen incl. BTW
Praktijkles los p/u (duo) €     39,50
Praktijkles (privéles) €     49,00
 
Pakketten Prijzen incl. BTW
Pakket bromfiets (rijlessen + praktijkexamen) €   385,00
Herexamen Pakket (2 uur rijles + herexamen) €   267,50