Rijopleiding AM2 Bromfiets/scooter

Haal je brommerrijbewijs met de rijopleiding AM2 bromfiets/scooter nabij Den Bosch

Een brommerrijbewijs halen nabij Den Bosch is handig, in ieder geval makkelijker dan fietsen. Maar als bromfietser ben je ook kwetsbaar. Op een bromfiets loop je 7x zoveel kans op een dodelijk ongeval als een fietser en maar liefst 25x zoveel kans op een dodelijk ongeval als een automobilist! Hierom is het dus ook een goede zaak om bij ons je opleiding te volgen.

Bax Verkeersopleidingen heeft speciaal voor de beginnende bromfietsbestuurder een cursus ontwikkeld waarin zowel theorie als praktijk ruim aan bod komen. Deze cursus zorgt ervoor dat je veilig en goed voorbereid aan het verkeer deel kan nemen!

Meer informatie?

Wil je graag eerst wat meer informatie over het halen van je bromfiets/scooter rijbewijs voordat je je inschrijft? Of heb je een specifieke vraag? Neem dan contact me ons op.

Praktijk in één dag tijdens het halen van jouw brommerrijbewijs dichtbij Den Bosch

Bax Verkeersopleidingen nabij Den Bosch biedt de praktijk voor het brommerrijbewijs aan in één dag! Deze dag bestaat uit praktijklessen met aansluitend het praktijkexamen.
  • Eerst begin je met het volgen van praktijklessen. Deze starten vanaf de examenlocatie zodat je de examenomgeving leert kennen en geen tijdverlies hebt met het op en neer rijden naar de examenlocatie.
  • Na deze lessen krijg je aansluitend het praktijkexamen. Eerst maak je kennis met de examinator en wordt er uitgelegd hoe het examen in zijn werk gaat. Het praktijkexamen duurt 45 minuten waarbij je een rit maakt van tenminste 25 minuten. Helemaal foutloos hoeft dit niet, het gaat om het totaalbeeld. Belangrijk is hoe je reageert op het verkeer en of je de bromfiets en situatie onder controle hebt.
  • De examinator volgt je tijdens het examen van het brommerrijbewijs nabij Den Bosch op een eigen bromfiets; je instructeur mag ook meerijden op een eigen bromfiets.

Nodig voor je praktijkexamen

  • Theoriecertificaat
  • Oproepbrief voor praktijkexamen
  • Legitimatie (geldig paspoort of identiteitsbewijs)

Theorie met een speciaal leerboek en online examentraining

Er bestaan een aantal hulpmiddelen voor het behalen van de bromfiets theorie. Zo is er een speciaal leerboek en online examentraining. Daarnaast geven wij een wekelijkse theoriecursus. Deze is elke dinsdag én woensdag van 19:00 tot 21:00 uur. Deze cursus is geheel onbeperkt te bezoeken, oftewel zolang je nog niet geslaagd bent mag je blijven komen! Op de dinsdagavond is de les toegespitst op auto theorie, op woensdagavond op bromfietstheorie. Voor vragen over onze theorie- of praktijklessen staan we je graag te woord via 06 1900 59 13.

Nodig voor je theorie-examen

  • Legitimatie (geldig paspoort of identiteitsbewijs)

Prijzen

Wat kost een bromfietsrijbewijs? Je moet rekening houden met verschillende kosten. Zowel voor de theorie als de praktijk zijn er pakketten en producten waaruit je kunt kiezen. In onderstaand overzicht kun je alle prijzen zien voor het bromfietsrijbewijs. Zo kun je precies berekenen wat het scooterrijbewijs kost.

Prijzen per 01-01-2019
 
Theorielessen Prijzen incl. BTW
Theoriecursus compleet (incl. boeken + examen) €   189,50
Theoriecursus incl. examen (zonder boeken) €   142,50
Leerboek + 15 uur online examentraining €     67,50
Leerboek €     25,95
15 uur online examentraining €     49,50
Theorie-examen €     48,00
Theorie-examen extra tijd €     59,00
Theorie-examen individueel €   102,50
 
Praktijklessen Prijzen incl. BTW
Praktijkles los p/u (duo) €     38,00
Praktijkles (privéles) €     46,50
Examen (verkeersdeelneming) €   180,00
 
Pakketten Prijzen incl. BTW
Pakket bromfiets (rijlessen + praktijkexamen) €   362,00
Herexamen Pakket (2 uur rijles + herexamen) €   249,00