Bromfiets/Scooter (AM2)

Haal je brommerpraktijk in één dag met de rijopleiding AM2 bromfiets/scooter 


Wil jij je brommerrijbewijs halen bij de leukste rijschool van de regio Den Bosch? Twijfel dan niet langer en schrijf je in voor de dagcursus AM2! 
 

Bax Opleidingen heeft speciaal voor de beginnende bromfietsbestuurder een cursus ontwikkeld waarin zowel theorie als praktijk ruim aan bod komen. Deze cursus zorgt ervoor dat je veilig en goed voorbereid aan het verkeer deel kan nemen!

LET OP: Vanaf heden vindt de theoriecursus weer iedere dinsdagavond fysiek plaats op ons hoofdkantoor van 20:15u - 21:45u!

Prijzen

Wat kost een bromfietsrijbewijs? Je moet rekening houden met verschillende kosten. Zowel voor de theorie als de praktijk zijn er pakketten en producten waaruit je kunt kiezen. In onderstaand overzicht kun je alle prijzen zien voor het bromfietsrijbewijs. Zo kun je precies berekenen wat het scooterrijbewijs kost.

Prijzen per 01-01-2021
 
Theorielessen Prijzen incl. BTW
Theoriecursus compleet (incl. boeken + examen) €   199,00
Theoriecursus incl. examen (zonder boeken) €   148,00
Leerboek + 15 uur online examentraining €     75,00
Leerboek €     26,60
15 uur online examentraining €     50,00
Theorie-examen €     53,00
Theorie-examen extra tijd €     65,00
Theorie-examen individueel €   111,00
 
Praktijklessen Prijzen incl. BTW
Praktijkles los p/u (duo) €     39,50
Praktijkles (privéles) €     49,00
 
Pakketten Prijzen incl. BTW
Pakket bromfiets (rijlessen + praktijkexamen) €   385,00
Herexamen Pakket (2 uur rijles + herexamen) €   267,50

MEER INFORMATIE?

Wil je graag eerst wat meer informatie over het halen van het bromfiets/scooter rijbewijs voordat je je inschrijft? Of heb je misschien een specifieke vraag? Twijfel dan niet en neem contact met ons op. We helpen je graag! 

PRAKTIJK

HOE ZIET DE DAG ERUIT?

Tijdens de dagcursus van de opleiding AM2 volg je praktijklessen met aansluitend het praktijkexamen.
 
 • Eerst begin je met het volgen van praktijklessen. Deze starten vanaf de examenlocatie zodat je de examenomgeving leert kennen en geen tijdverlies hebt met het op en neer rijden naar de examenlocatie.
 • Na deze lessen krijg je aansluitend het praktijkexamen. Eerst maak je kennis met de examinator en wordt er uitgelegd hoe het examen in zijn werk gaat. Het praktijkexamen duurt 45 minuten waarbij je een rit maakt van tenminste 25 minuten. Helemaal foutloos hoeft dit niet, het gaat om het totaalbeeld. Belangrijk is hoe je reageert op het verkeer en of je de bromfiets en situatie onder controle hebt.
 • De examinator volgt je tijdens het examen van het brommerrijbewijs nabij Den Bosch op een eigen bromfiets; je instructeur mag ook meerijden op een eigen bromfiets.

Zo gaat het praktijkexamen

THEORIE

THEORIE MET EEN SPECIAAL LEERBOEK EN ONLINE EXAMENTRAINING


Je theorie halen is misschien niet het leukste, maar wel heel belangrijk! Wist je namelijk dat wanneer je je theorie niet gehaald hebt je niet op tussentijdsetoets en examen mag? Gelukkig biedt Bax Opleidingen genoeg mogelijkheden om je theorie zo snel mogelijk te halen.
 

 • Internetcursus 
  Via onderstaande link kun je met een persoonlijke code inloggen en zo je theorie leren waar en wanneer het jou uitkomt.
   
 • Avondcursus 
  Elke week een avondje les volgen bij onze ervaren leraren. We geven elke dinsdagavond theorieles in twee sessies:
  - Autotheorie + oefenexamen (18:00 - 19:30u)
  - Bromfiets/scootertheorie + oefenexamen (19:45 - 21:15u)

  Je bent bij beide sessies welkom, aangezien de theorieregels universeel zijn. Op onze avondcursus geldt een slagingsgarantie. Dit houdt in dat mocht je zakken, je zo vaak mag komen als je wilt totdat je geslaagd bent.