Je theorie halen is niet het leukste, maar wel belangrijk! Wist je namelijk dat wanneer je je theorie niet gehaald hebt je niet op tussentijdsetoets en examen mag? Gelukkig biedt Bax Verkeersopleidingen genoeg mogelijkheden om je theorie zo snel mogelijk te halen.
  • Internetcursus: Via onderstaande link kun je met een persoonlijke code inloggen en zo je theorie leren waar en wanneer het jou uitkomt.
  • Avondcursus: Elke week een avondje les volgen bij onze ervaren leraren. Dit is op dinsdag en woensdag in Elshout van 19:00 tot 21:00.
  • Spoedcursus: Binnen enkele dagen wordt je klaargestoomd voor het examen.
Op onze Avondcursus geldt een slagingsgarantie. Dit houdt in dat mocht je zakken, je zo vaak mag komen als je wilt totdat je geslaagd bent. Op de dinsdagavond is de les toegespitst op auto theorie, op woensdagavond op bromfietstheorie.  

Reserveren Spoedcursus autotheorie

Wil je liever snel in 1 week je theorie halen? Reserveer hier dan een weekendcursus. In 3 dagen tijd wordt je optimaal voorbereid op het theorie-examen. Ook verzorgen wij het vervoer van en naar het CBR met onze touringcar. De cursus is inclusief alle kosten voor de cursus, examen en lesmateriaal (leerboek en internetkaart). De kosten bedragen €180,-

Klik op onderstaande link om in te loggen voor Theorie Online: