Je theorie halen is niet het leukste, maar wel belangrijk! Wist je namelijk dat wanneer je je theorie niet gehaald hebt je niet op tussentijdsetoets en examen mag? Gelukkig biedt Bax Verkeersopleidingen genoeg mogelijkheden om je theorie zo snel mogelijk te halen.
  • Internetcursus: Via onderstaande link kun je met een persoonlijke code inloggen en zo je theorie leren waar en wanneer het jou uitkomt.
  • Avondcursus: Elke week een avondje les volgen bij onze ervaren leraren. We geven elke dinsdagavond theorieles in 2 sessies. De eerste sessie is van 18:00u - 19:30u. Tijdens deze les wordt autotheorie gegeven en een oefenexamen afgenomen. Tijdens de tweede sessie van 19:45u - 21:15u behandelen we de bromfiets. Ook hier nemen we een oefenexamen voor af. Het fijne is dat je bij beide sessies welkom bent, theorieregels zijn immers universeel.
Op onze Avondcursus geldt een slagingsgarantie. Dit houdt in dat mocht je zakken, je zo vaak mag komen als je wilt totdat je geslaagd bent. Op de dinsdagavond is de les toegespitst op auto theorie, op woensdagavond op bromfietstheorie.