Rijvaardigheidstraining Tracks

Rijvaardigheidstraining Univé Tracks

RIJVAARDIGHEIDSTRAINING TRACKS


Bax Opleidingen verzorgt in samenwerking met verzekeraar Univé rijvaardigheidstrainingen onder de naam 'Tracks'. Deze training is speciaal bedoeld voor jongeren van 18 tot 27 jaar. Ben jij je bewust van alle risico's in het verkeer, veroorzaakt door andere weggebruikers en jouzelf? Tijdens deze leuke en leerzame dag worden tal van riscovolle situaties in het verkeer behandeld. 

De ‘Tracks’ training is een cursus die bestaat uit theorie, rijvaardigheidstraining en het rijden met een vrachtauto. Tijdens de rijvaardigheidstraining leer je de juiste rem- en stuurtechnieken om beter de mogelijkheden en onmogelijkheden van jouw auto te ervaren.

Om precies te zijn bestaat de training uit de volgende onderdelen:
•    Rijden in een vrachtwagen
•    Afleiding in het verkeer
•    Rijstijlscan met rijinstructeur
•    Anti-slip oefeningen op slipbaan
•    Theorie en discussie (herhaling, middelengebruik, groepsdruk e.a.)

Om deel te kunnen nemen aan de training dien je in het bezit te zijn van een rijbewijs. Bij voorkeur wordt de training ook gereden in je eigen voertuig. 

Na het volgen van deze training ontvang je een certificaat welke ervoor zorgt dat je 2 tredes omhoog gaat bij je autoverzekering. Dit heette voorheen 2 schadevrije jaren. 

De training duurt van 08:30 - 16:00 of van 09:00 - 16:30. De kosten bedragen €199,00. 

Beschikbare data
- zaterdag 7 januari 2023

Eigen auto of een auto van Bax?
Wij raden aan om de Tracks rijvaardigsheidstraining te rijden in je eigen voertuig: dit is immers ook het voertuig waarin je in het dagelijks leven rijdt en op deze manier leer je hoe je je voertuig gebruikt in noodsituaties. Wanneer je niet over een eigen auto beschikt kan er uiteraard gebruik gemaakt worden van een voertuig van Bax Opleidingen. Hier rekenen wij een toeslag á € 35,- voor. 

Help jij ook mee aan het veiliger maken van het verkeer? En wil je graag korting op je premie? Schrijf je dan snel in voor de Tracks training!