Op jouw tempo

Bij Bax Verkeersopleidingen kun jij je praktijk op allerlei manieren indelen. De instructeur haalt je thuis op, of als je buiten de regio woont op een vast ophaalpunt. Je resultaten van je rijlessen worden bijgehouden op je eigen digitale vorderingskaart welke je op elk moment kan inzien via de computer of onze handige BAX app. Iedere keer als je rijles hebt, neem je de kaart mee, zodat de instructeur hem weer kan invullen. 

Wil je het snel halen of juist rustig de tijd nemen? Wil je 1 of juist meerdere instructeurs? Weet je het nog niet, en wil je eerst gewoon een rijles, dat kan. Je eerste les, is een speciale les, omdat je voor de eerste keer de weg op gaat. Eventueel kun je daarna nog kiezen of je gaat voor een spoed-, een totaalpakket of losse lessen. Je instructeur of de mensen van ons kantoor helpen je graag bij je keuze.

Veilig op pad pakket

Dit speciale pakket bevat een complete rij-opleiding. Hierbij gaat het er niet alleen om, dat je z.s.m. je rijbewijs haalt. Nee, bij dit pakket begeleiden wij je naar het uiteindelijke doel ‘het rijbewijs halen’ en gaan wij ervoor om van jou een complete, zelfverzekerde en veilige weggebruiker te maken. Daarnaast bevat dit pakket een GRATIS slipcursus zodat je straks veilig op pad kan!
  • 31 praktijklessen van 60 minuten, incl. speciale snelwegtraining
  • Tussentijdse toets
  • Eerste praktijkexamen
  • Gratis Slipcursus
  • Gratis herexamen*
*Mits aan de voorwaarden voor herexamengarantie wordt voldaan.

Basis Pakket

Dit pakket bevat de basis die je nodig hebt om het rijbewijs te halen zonder extra toevoegingen. Puur rijlessen en een examen voor een goede prijs. Houdt er wel rekening mee dat er extra rijlessen bij kunnen komen. Een gemiddelde leerling heeft ongeveer 40 lesuren nodig. 
  • 25 praktijklessen van 60 minuten
  • Praktijkexamen

Spoedpakket

Kies je liever om je opleiding in 2 weken te halen dan hebben we hiervoor een speciaal pakket samengesteld.
In dit pakket zitten 41 lesuren, een tussentijdse toets en een praktijkexamen. Alle rijlessen worden in een keer, binnen 2 weken gepland, de TTT en het praktijkexamen worden meteen aangevraagd en gereserveerd bij het CBR. Je moet dan al wel in het bezit zijn van je theorie, anders mag je de TTT en examen niet rijden. Een aanvulling met simulatorlessen, een anti slip cursus is altijd mogelijk.

Automaat

Natuurlijk is een automaat opleiding ook mogelijk. Wij beschikken over een Polo Bluemotion DSG automaat. De prijs per lesuur is €49,50. 

Let op dat wanneer je een automaat opleiding (BA) volgt je na het behalen van je rijbewijs niet mag rijden in een schakelauto. 

Tussentijdse toets (TTT)

De TTT is een proefexamen en wordt afgenomen door een examinator van het CBR. Het gaat net als een écht examen, maar je kunt er niet voor slagen of zakken! Je kunt er wel een eenmalige vrijstelling krijgen voor de bijzondere verrichtingen voor bij het eerste praktijkexamen Veel mensen vinden dit nuttig en dat blijkt ook wel, wanneer je namelijk een TTT hebt gedaan heb je 20% meer kans om te slagen!