Op jouw tempo

Bij Bax Opleidingen kun jij je praktijk op allerlei manieren indelen. De instructeur haalt je thuis op, of als je buiten de regio woont op een vast ophaalpunt. Een rijles duurt over het algemeen 120 minuten. Je resultaten van je rijlessen worden bijgehouden op je eigen digitale vorderingskaart welke je op elk moment kan inzien via de computer of onze handige BAX app.

Wil je het snel halen of juist rustig de tijd nemen? Wil je één of juist meerdere instructeurs? Weet je het nog niet, en wil je eerst gewoon een rijles, dat kan. Je eerste les, is een speciale les, omdat je voor de eerste keer de weg op gaat. Eventueel kun je daarna nog kiezen of je gaat voor een spoed-, een totaalpakket of losse lessen. Je instructeur of de mensen van ons kantoor helpen je graag bij je keuze.

Veilig op pad PAKKET (MEEST GEKOZEN!)

Dit speciale pakket bevat een complete rij-opleiding. Hierbij gaat het er niet alleen om, dat je z.s.m. je rijbewijs haalt. Nee, bij dit pakket begeleiden wij je naar het uiteindelijke doel ‘het autorijbewijs halen’ en gaan wij ervoor om van jou een complete, zelfverzekerde en veilige weggebruiker te maken. Houd er wel rekening mee dat er extra rijlessen bij kunnen komen.
  • 31 praktijklessen van 60 minuten (gereden in blokken van 120 min., behalve de laatste les)
  • Tussentijdse toets
  • Eerste praktijkexamen
  • Slipcursus
  • Gratis herexamen*
*Mits aan de voorwaarden voor herexamengarantie wordt voldaan.
 

€2.516,50 

 €2.239,- 

 

 

MET SPOED OP PAD PAKKET (NIEUW!)

Speciaal voor de leerlingen die niet kunnen wachten tot ze hun rijbewijs hebben bieden we het ''Met Spoed op Pad'' pakket aan! Het is belangrijk dat je je theorie gehaald hebt voordat je start met dit pakket, want je praktijkexamen wordt tegelijk met je eerste rijles ingepland! Vanaf dat moment rijd je in een spoedtraject van twee weken tijd naar je examen. Het ''Met Spoed op Pad'' pakket bestaat uit het volgende:
  • 41 praktijklessen van 60 minuten (gereden in blokken van 120 min., behalve de laatste les)
  • Tussentijdse toets
  • Eerste praktijkexamen
 

€2.798,50 

 €2.735,- 


 

Basis pakket

Dit pakket bevat de basis die je nodig hebt om het rijbewijs te halen zonder extra toevoegingen. Puur rijlessen en een examen voor een goede prijs. Houd er wel rekening mee dat er extra rijlessen bij kunnen komen. Een gemiddelde leerling heeft ongeveer 40-50 lesuren nodig. 
  • 25 praktijklessen van 60 minuten (gereden in blokken van 120 min., behalve de laatste les)
  • Praktijkexamen

€1.660,-

 €1.599,- 

Automaat

Natuurlijk is een automaat opleiding ook mogelijk bij Bax Opleidingen. Je rijdt dan in regio Tilburg en/of Den Bosch. Je kunt deze opleiding volgen in een brandstofauto of in een van onze gloednieuwe elektrische auto's. De prijs per lesuur is € 56,00. 

Let op dat wanneer je een automaat opleiding (BA) volgt je na het behalen van je rijbewijs niet mag rijden in een schakelauto. 

Tussentijdse toets (TTT)

De TTT is een proefexamen en wordt afgenomen door een examinator van het CBR. Het gaat net als een écht examen, maar je kunt er niet voor slagen of zakken! Je kunt er wel een eenmalige vrijstelling krijgen voor de bijzondere verrichtingen voor bij het eerste praktijkexamen Veel mensen vinden dit nuttig en dat blijkt ook wel, wanneer je namelijk een TTT hebt gedaan heb je 20% meer kans om te slagen!