Autorijles | Elektrisch rijden

Elektrisch rijden


Elektrisch rijden is de toekomst, dat geloven we bij Bax Opleidingen. Daarom is er nu ook de mogelijkheid om je rijbewijs te halen in een elektrische auto. Wij geloven namelijk in elektrisch rijden als nieuwe standaard in de toekomst. Elektrisch rijden kent immers veel voordelen. Het is beter voor het milieu, het is goedkoper, je rijdt zuiniger en ´last but not least´: je hebt als leerling minder lessen nodig! 

Op dit moment bieden we twee producten aan op het gebied van elektrisch rijden. Je kunt ervoor kiezen om je gehele rijopleiding te volgen in een elektrische auto, of je kunt kiezen voor het 'slim op pad' pakket, waarbij de eerste tien rijlessen in een elektrische auto worden gereden. De overige lessen kun je in een schakelauto volgen. Een rijles bij Bax Opleidingen duurt over het algemeen 120 minuten.

Door een elektrisch lespakket te nemen maak je kennis met het nieuwe autorijden. Leer zuinig te rijden door middel van recuperatie, pas nieuwe veiligheidssystemen toe en ervaar tal van andere voordelen van elektrisch rijden. 

Wil jij rijles in omgeving Tilburg en Den Bosch in een elektrische auto? Klik dan snel op onderstaande button. 
Rijbewijs Elektrische auto Tilburg

Slim op pad pakket (NIEUW!)

Dit nieuwe pakket bevat een complete rij-opleiding en is een variant op ons bestaande 'Veilig op pad' pakket. Het verschil zit in de eerste tien rijlessen die in een elektrische auto zullen worden gevolgd. Hierbij gaat het er niet alleen om, dat je z.s.m. je rijbewijs haalt. Nee, bij dit pakket begeleiden wij je naar het uiteindelijke doel ‘het rijbewijs halen’ en zetten wij ons in om van jou een complete, zelfverzekerde en veilige weggebruiker te maken. Daarnaast bevat dit pakket een GRATIS slipcursus zodat je straks veilig op pad kan!
  • 10 praktijklessen van 60 minuten in een elektrische auto
  • 21 praktijklessen van 60 minuten
  • Tussentijdse toets
  • Eerste praktijkexamen
  • Gratis Slipcursus
  • Gratis herexamen*
*Mits aan de voorwaarden voor herexamengarantie wordt voldaan.

Volledig elektrische opleiding

Je kunt je rijopleiding ook volledig in een elektrische auto volgen. De prijs per lesuur is € 56,00. 

Let op dat wanneer je een automaat opleiding (BA) volgt je na het behalen van je rijbewijs niet mag rijden in een schakelauto.