Theorieles tijdens de coronacrisis: hoe werkt dat?

Theorieles tijdens de coronacrisis: hoe werkt dat?

31-03-2020

We horen je denken: “Het is op dit moment niet mogelijk om klassikale theorieles te volgen of een theorie-examen te doen bij het CBR. Hoe moet ik nu verder?”. Geen paniek! Bax Verkeersopleidingen helpt jou graag om de theoriestof zo goed mogelijk te kunnen leren, zodat jij na de coronacrisis in één keer je theorie-examen zal halen en kan gaan starten met rijlessen. Ongeacht of dit voor de auto, motor, bromfiets, vrachtauto of bus is.

 

  1. Webinar

Wij bieden je de mogelijkheid aan om de theorie voor bromfiets, auto, vrachtauto of bus via een webinar te volgen. Dit betekent dat je veilig achter je computer thuis kan plaatsnemen. Via de live verbinding zal de docent jouw vragen beantwoorden en geeft hij je tips zoals hij normaal in het klaslokaal zou doen. Instromen voor theorie voor auto en bromfiets kan elke dinsdagavond. Voor vrachtauto en bus hebben we meerdere cursussen gepland staan.

 

  1. Zelfstudie

Mocht je het handiger vinden om zelf gefocust te leren, dan kan dat natuurlijk ook! Wij hebben alle leermiddelen op voorraad en komen deze graag bij je thuisbezorgen. Neem snel contact met ons op, we bezorgen vaak al dezelfde dag!

 

  1. Heb je toch nog vragen?

Wil je meer weten over de mogelijkheden of wil je je inschrijven voor een cursus? Neem dan snel contact met ons op door te bellen, mailen, Whatsappen. Ook via Facebook kan je ons bereiken. We horen graag van je!

PS. Ben jij geïnteresseerd in een van onze opleidingen? Klik dan hier voor meer informatie en schrijf je in!