Op zoek naar Chauffeurs? Wij helpen!

Op zoek naar Chauffeurs? Wij helpen!

15-04-2016
De economie trekt aan en daarom zijn er de komende jaren veel chauffeurs nodig. Om aan deze vraag te kunnen voldoen werven en testen wij voor u kandidaten en bieden u hoge subsidiemogelijkheden voor het opleiden van deze kandidaten. Wij helpen u graag uw vacatures te vervullen met gemotiveerde nieuwe chauffeurs!
 

Hoe werkt het?

1. Kandidaten die zich aanmelden voor het opleidingstraject tot chauffeur doorlopen eerst een uitgebreid voorlichtings- en selectieproces. Motivatie, competenties en rijvaardigheid zijn daarbij belangrijke aandachtsgebieden. 
2. Kandidaten die succesvol door dit proces komen gaan op zoek naar een baan. Wij helpen hen daarbij. Geschikte kandidaten stellen wij graag aan u voor. U biedt hen een baangarantie van minimaal een jaar.

3. Daarna kan de kandidaat aan de opleiding beginnen. U kiest een (Voorlopig) Gecertificeerd Opleider Transport & Logistiek bij u in de buurt (er zijn meer dan 100).

4. Na afloop van de opleiding gaat deze vakbekwame en gemotiveerde chauffeur direct in zijn nieuwe functie bij u aan de slag!


Financieel aantrekkelijk

In 2016 en 2017 zullen maar liefst 2000 kandidaten worden opgeleid. De opleiding wordt grotendeels gefinancierd door het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en SOOB, het opleidingsfonds voor de sector. Zowel van werkgever als van de kandidaat wordt slechts 10% bijdrage in de opleidingskosten gevraagd.
Voordelen voor u
  • Geen wervings- en selectiekosten
  • Direct een geschikte kandidaat
  • Beperkte bijdrage in de opleidingskosten
  • Goed opgeleide en gemotiveerde chauffeurs
Ook u kunt kandidaten aanmelden voor dit traject
Kent u mensen in uw netwerk die u wilt laten opleiden? Dat kan! Meld hier uw kandidaten aan. Na ontvangst van uw gegevens nemen wij contact met u op.

Meld uw vacatures bij het Sectorinstituut

Heeft u vacatures voor deze gemotiveerde kandidaten? Meld ze bij ons aan! Dit kan via mobiliteit@stlwerkt.nl. Onze adviseurs nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Bron: STL