Bax Opleidingen stapt over naar nieuwe planningssoftware: DATION!

Bax Opleidingen stapt over naar nieuwe planningssoftware: DATION!

05-10-2021
Wij hebben groot nieuws! Vanaf heden zijn wij overgestapt op een nieuw softwaresysteem voor onze planning, administratie, facturatie en communicatie: DATION! Met behulp van dit systeem is het nog makkelijker en overzichtelijker voor onze instructeurs en kantoorpersoneel om de dagelijkse gang van zaken bij te houden.

Dation App
Naast het webbased systeem heeft Dation ook de beschikking over een applicatie voor instructeurs waarin de vorderingen per leerling bijgehouden kunnen worden, genaamd Dation Onderweg. Anderzijds hebben leerlingen zelf ook toegang tot de zogenoemde RijbewijsApp waarin planningen, tegoeden en vorderingkaarten per les ingezien kunnen worden. Hierdoor heb je als leerling altijd alle nodige informatie bij de hand!
 
Wat kun je dan allemaal precies inzien in de RijbewijsApp?
 
Planning
Hier zie je in één oogopslag welke lessen er gepland staan, welke lessen je al gehad hebt en eventuele andere ingeplande afspraken omtrent jouw rijopleiding. Plan en annuleer eenvoudig een rijles bij jouw instructeur.

 
Financiën
Onder dit kopje kun je het saldo voor jouw rijopleiding bekijken en vind je alle facturen.

 
Tegoeden
Hier kun je de tegoeden van je opleiding bekijken.

Vorderingenkaart
Op de vorderingenkaart die je per les kunt inzien zie je direct op welke onderdelen je goed scoort en waar nog meer aandacht aan besteed moet worden.

 
Sinds eind september 2021 zijn wij als Bax Opleidingen officieel over op Dation. Recent hebben alle leerlingen een mail van Dation ontvangen met een persoonlijke link om een eigen account aan te maken voor de RijbewijsApp. Mocht het zo zijn dat je deze mail niet hebt ontvangen of dat de link is verlopen, neem dan even contact met ons op, dan mailen we je jouw link opnieuw toe.
 
Er zijn ook veel partnerrijscholen die gebruik maken van Dation. Enkele voorbeelden hiervan zijn:
Een nieuw systeem is natuurlijk altijd even wennen, maar onze medewerkers weten zich iedere dag een beetje beter wegwijs te maken in Dation. Wij hopen met deze nieuwe stap sneller en beter te kunnen schakelen met onze leerlingen en kijken uit naar een mooie samenwerking met Dation!
 
Mocht je als leerling nog vragen en/of opmerkingen hebben over Dation, kun je altijd contact opnemen met ons kantoor door te mailen naar info@baxopleidingen.nl of te bellen naar 0416-372450!
 

LEES OOK EENS ONZE BLOGS: