Bax Opleidingen neemt Willemen BHV over

Bax Opleidingen neemt Willemen BHV over

12-07-2022
Bax Opleidingen kondigt deze week een nieuwe overname aan. Per 1 juli 2022 heeft Bax Opleidingen namelijk Willemen BHV overgenomen. Wim Willemen, eigenaar van Willemen BHV, verzorgt al jaren allerlei trainingen omtrent bedrijfshulpverlening, EHBO en ontruiming. Hij is een bekend gezicht in de regio en Bax Opleidingen maakt al lang met tevredenheid gebruik van zijn diensten. 

De mogelijkheid voor Bax Opleidingen om Willemen BHV over te nemen is een mooie kans en matcht precies met de groeiplannen van het bedrijf. Willemen gaat op zijn beurt vanwege de pensioengerechtigde leeftijd genieten van zijn welverdiende rust.

Precies een jaar geleden veranderde de bedrijfsnaam van Bax van ´Bax Verkeersopleidingen´ naar ´Bax Opleidingen´ en hiermee wil zij laten zien dat zij wil groeien als all-round opleidingscentrum dat niet alleen focust op louter verkeersopleidingen. 

''Wij willen graag doorgroeien naar nummer 1 BHV instelling van de wijde regio en dit is een mooie stap in de goede richting'', geeft Jourian Bax aan. Wim Willemen geeft aan Bax de juiste partij te vinden om zijn werkzaamheden op een kwalitatieve manier voort te zetten. 
 

LEES OOK EENS ONZE BLOGS: