Bax Opleidingen betaalt jouw opleiding tot rij-instructeur

Bax Opleidingen betaalt jouw opleiding tot rij-instructeur

10-11-2020


Ben jij die horeca ondernemer die helaas al maanden niet open mag vanwege de corona pandemie? Of werk jij in de evenementen branche en is het uitzicht op vaste uren ver te zoeken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Laat je omscholen tot rijinstructeur. Wegens top drukte in de rijschoolbranche is er een groot tekort aan rijinstructeurs. Wacht niet tot de horeca weer open mag of je dat ene evenement mag organiseren maar kies voor een baan met garanties.

BAX OPLEIDINGEN BETAALT JOUW OPLEIDING TOT RIJINSTRUCTEUR! Wil jij graag rijinstructeur worden maar heb jij nog geen opleiding gevolgd tot rijinstructeur? Geen probleem, wij betalen graag je opleiding! Na het afronden van de opleiding ben jij verzekerd van een baan binnen ons team!

  • Wij betalen je volledige opleiding
  • Je kan de opleiding al behalen binnen 4 maanden
  • Baangarantie
  • Een vast inkomen
     
DE OPLEIDINGSDUUR


 


HOE ZIET JOUW TOEKOMSTIGE BAAN ALS RIJINSTRUCTEUR ERUIT?
Één ding is zeker, als je van afwisseling houdt dan ben je bij ons aan het juiste adres! Een baan als rijinstructeur kun je vergelijken met de horeca en evenementenbranche. Je ontmoet iedere 2 uur weer nieuwe leerlingen. Daarnaast zit je graag in de auto, ken je alle verkeersregels en leer je een ander graag iets nieuws. Met jouw gastvrijheid weet je de kandidaten op hun gemak te stellen en leidt je ze op tot veilige en zelfverzekerde weggebruikers.

 

WAT BIEDEN WIJ?


BEN JIJ KLAAR VOOR EEN CARRIÉRESWITCH?
Bekijk dan snel onze openstaande vacature!


 

LEES OOK EENS ONZE BLOGS: