Klantenvertellen

10
Aanbevelen?: Ja
Kiara
Beschrijf uw ervaring in een regel: Moustafa verzorgt gezellige lessen met veel uitdaging en liet me altijd op mijn gemak voelen! Beschrijf uw ervaring: Ik heb super veel geleerd van moustafa ik vond het rijden allemaal best spannend maar we hebben super veel geoefend en hele gezellige lessen gehad samen. hij bleef altijd rustig en bleef me uitdagen toen ik het kon.
8
Aanbevelen?: Ja
Casper
Beschrijf uw ervaring in een regel: Fijne rijschool Beschrijf uw ervaring: Goed klantencontact, goede lessen met goede tips. Ze zijn eerlijk en staan altijd open te helpen als er iets niet uit komt. Een tip zal zijn dat het niet slim is om het wachtwoord van de app waar persoonlijke gegevens in staan in elke mail mee te sturen.
9
Aanbevelen?: Ja
Joris
Beschrijf uw ervaring in een regel: Perfect Beschrijf uw ervaring: Fijne en duidelijke instructeur de planning was effect aangepast op mijn situaties
8
Aanbevelen?: Ja
Stijn
Beschrijf uw ervaring in een regel: fijne leer omgeving Beschrijf uw ervaring: Fijne rijschool met goede instructeurs leggen alles op jouw tempo uit top!
8
Aanbevelen?: Ja
Lieke
Beschrijf uw ervaring in een regel: Hele fijne rijschool Beschrijf uw ervaring: Ik vond bax een hele fijne rijschool met goede en duidelijke uitleg
10
Aanbevelen?: Ja
Koray
Beschrijf uw ervaring in een regel: Geweldig Beschrijf uw ervaring: Mijn ervaring is dat ik een hele goede en duidelijke instructeur had. Het had niet beter en sneller kunnen gaan.
10
Aanbevelen?: Ja
Maud
Beschrijf uw ervaring in een regel: Zeer prettige rijschool Beschrijf uw ervaring: Op je 51e beginnen met lessen…omdat je in een brommobiel wilt kunnen rijden… de eerste les was een eye-opener: dat stuur draait vanzelf terug…met heel veel support, instructies en bemoedigende woorden van Anita is hetgeen gebeurd wat ik nooit voor mogelijk had gehouden : ik ben geslaagd voor mijn rijbewijs! Niet alleen Anita is top, de rest van de medewerkers is ook heel vriendelijk en behulpzaam.
10
Aanbevelen?: Ja
Otto
Beschrijf uw ervaring in een regel: Uitstekend Beschrijf uw ervaring: Uitstekend
7
Aanbevelen?: Ja
Leanne
Beschrijf uw ervaring in een regel: Fijne rij instructeur Beschrijf uw ervaring: Rijlessen bij mari waren super fijn. Soms vervanger, maar dat vond ik juist fijn. Door drukte alleen lastig met plannen.
9
Aanbevelen?: Ja
Luna
Beschrijf uw ervaring in een regel: Hele goede ervaring met duidelijke en leerzame lessen op goed niveau Beschrijf uw ervaring: De lessen hadden een goede opbouw en aangepast naar mijn eigen behoeftes. Geen negatieve punten!
10
Aanbevelen?: Ja
Adrian
Beschrijf uw ervaring in een regel: Rijbewijs cursus B+E Beschrijf uw ervaring: Vandaag had ik een rijbewijs cursus B+E bij Bax Verkeersopleidingen en ik ben goed geholpen door instructeur Martin. Hij is professioneel, geduldig, kalm, kan goed contact leggen met studenten en met beetje gevoel voor humor. Het resultaat : IK HEB GESLAAGD Bij deze wil ik u bedanken Martin!!!
8
Aanbevelen?: Ja
Cem
Beschrijf uw ervaring in een regel: Super fijne rijlessen gehad met nodige ondersteuning Beschrijf uw ervaring: Ik heb Yama 1 jaar lang als rij instructeur gehad. Super fijne lessen gehad. Duidelijke en goede ondersteuning en natuurlijk met veel plezier gereden. Jammer van de discussies met bax rijschool zelf en de conflicten die we hebben gehad. Daar had beter in gehandeld kunnen worden. Maar ik ben zeer tevreden.
9
Aanbevelen?: Ja
Tim
Beschrijf uw ervaring in een regel: Fijn Beschrijf uw ervaring: Ik heb het heel erg naar mijn zin gehad tijdens de rijlessen. Mijn rijinstructrice was heel erg fijn en ze begeleide me heel erg goed. Hierdoor heb ik mijn rijexamen goed kunnen halen en heb ik ook een fijne tijd gehad!
10
Aanbevelen?: Ja
Myrthe
Beschrijf uw ervaring in een regel: Heeel goed!! Top lessen gehad Beschrijf uw ervaring: Leerzaam,gezellig en hele fijne instructuur :-)
8
Aanbevelen?: Ja
Bram
Beschrijf uw ervaring in een regel: Rustige maar wel duidelijke rijinstructeurs. Beschrijf uw ervaring: Ze zijn duidelijk met uitleggen, en als je wat fout doet leggen ze goed uit hoe je het beter kon doen
10
Aanbevelen?: Ja
René
Beschrijf uw ervaring in een regel: Een “geslaagde” dagcursus! Beschrijf uw ervaring: Afgelopen week een dagcursus voor aanhanger rijbewijs E gedaan. Bij 34 graden met mondkapje onder de bezielende leiding van Barry met goed resultaat afgesloten. Het was wederom een “geslaagde” opleiding. Barry Dahmen dank voor de nuttige tips en de gezelligheid!
10
Aanbevelen?: Ja
Marlou
Beschrijf uw ervaring in een regel: Super leuk en leerzaam Beschrijf uw ervaring: Mijn lessen met mustafa waren heel leuk en leerzaam. Hij vertelt duidelijk wanneer je iets beter kan doen en waarom.
10
Aanbevelen?: Ja
Merle
Beschrijf uw ervaring in een regel: Een fijne en goede ervaring!! Beschrijf uw ervaring: Ik vind Bax een fijne rijschool, ze zijn flexibel, meedenkend en gaven goed les
10
Aanbevelen?: Ja
Cindy Quirijnen
Beschrijf uw ervaring in een regel: Heel fijne instructeur; ervaren, geduldig, duidelijk, motiverend en uitstekende perceptie. Beschrijf uw ervaring: Met best de nodige onzekerheid een doorstart gemaakt om mijn rijbewijs te halen. Yama heeft me in een kort tempo erg goed begeleid. Met een heel goede balans tussen kritische noten en het laten groeien van mijn vertrouwen in mijn eigen rijkunsten hebben we ook met de nodige leuke momenten in een korte tijd naar in-1-keer-Slagen gewerkt. Superbedankt, Yama!!
9
Aanbevelen?: Ja
Paul
Beschrijf uw ervaring in een regel: Prima chauffeurs opleiding Beschrijf uw ervaring: 17-6-2021: Via Randstad bij Bax terecht gekomen voor mijn C rijbewijs. Voornamelijk les gekregen van Frank, en hem ervaren als een prettige, vriendelijke maar vooral rustige instructeur die mij vooral ook liet "doen". Van fouten leer je tenslotte. Inmiddels 2 dagen op de Bakwagen voor het grote gele bedrijf aan de slag. Tevreden dus. Na de zomer CE...weer met Frank ! Paul Wakelkamp, Oosterhout.
9
Aanbevelen?: Ja
Anne
Beschrijf uw ervaring in een regel: Gezellig en leerzaam! Beschrijf uw ervaring: Super gezellige rijschool. Motor rijlessen gehad van Jos en John, super leuk maar ook heel leerzaam. Goede uitleg en tips, en daarbij zijn ze ook erg geduldig en begripvol. Heel tevreden!
10
Aanbevelen?: Ja
Joey
Beschrijf uw ervaring in een regel: Hele goede ervaring!! Beschrijf uw ervaring: Ik heb een hele relaxte ochtend/middag gehad.Hele leuke instructeur (Xander)en het mooiste van alles is dat ik de 1e keer geslaagd ben.Ga zeker ook mijn auto rijlessen bij Bax nemen.
10
Aanbevelen?: Ja
Quinn
Beschrijf uw ervaring in een regel: Uitmuntend! Beschrijf uw ervaring: Bij Bax wordt goed en duidelijk lesgegeven, op een ontzettend leuke manier. Mochten er extra lessen nodig zijn is dit ook mogelijk. Enorm fijne, lieve, gezellige en niet te vergeten goede rij instructrice gehad, mede dankzij Anita in een keer mijn tussentijdse- en praktijkexamen gehaald. Enorm bedankt Anita, ga je missen!
9
Aanbevelen?: Ja
Frans
Beschrijf uw ervaring in een regel: Alle afspraken zijn goed nagekomen Beschrijf uw ervaring: Ik kan je aanraden gebruik te maken van de rijopleidingen van Bax.
10
Aanbevelen?: Ja
Hans
Beschrijf uw ervaring in een regel: Duidelijk en snel Beschrijf uw ervaring: Ondanks de vertraging van corona nog snel kunnen lessen. Instructeur was altijd gezellig en direct.