Klantenvertellen

10
Aanbevelen?: Ja
Joey
Beschrijf uw ervaring in een regel: Hele goede ervaring!! Beschrijf uw ervaring: Ik heb een hele relaxte ochtend/middag gehad.Hele leuke instructeur (Xander)en het mooiste van alles is dat ik de 1e keer geslaagd ben.Ga zeker ook mijn auto rijlessen bij Bax nemen.
10
Aanbevelen?: Ja
Quinn
Beschrijf uw ervaring in een regel: Uitmuntend! Beschrijf uw ervaring: Bij Bax wordt goed en duidelijk lesgegeven, op een ontzettend leuke manier. Mochten er extra lessen nodig zijn is dit ook mogelijk. Enorm fijne, lieve, gezellige en niet te vergeten goede rij instructrice gehad, mede dankzij Anita in een keer mijn tussentijdse- en praktijkexamen gehaald. Enorm bedankt Anita, ga je missen!
9
Aanbevelen?: Ja
Frans
Beschrijf uw ervaring in een regel: Alle afspraken zijn goed nagekomen Beschrijf uw ervaring: Ik kan je aanraden gebruik te maken van de rijopleidingen van Bax.
10
Aanbevelen?: Ja
Hans
Beschrijf uw ervaring in een regel: Duidelijk en snel Beschrijf uw ervaring: Ondanks de vertraging van corona nog snel kunnen lessen. Instructeur was altijd gezellig en direct.
9
Aanbevelen?: Ja
Charlotte
Beschrijf uw ervaring in een regel: Gewoon tof. Beschrijf uw ervaring: Goede lessen met niet al te veel druk. Veel verschillende routes dat voorbereid op meerdere verkeers situaties.
10
Aanbevelen?: Ja
Menno
Beschrijf uw ervaring in een regel: Zeer goede dagcursus gehad. Beschrijf uw ervaring: Zeer goed voorbereid en goede training gehad om dit toe te passen op het examen waardoor ik in 1x geslaagd ben.
10
Aanbevelen?: Ja
Rania
Beschrijf uw ervaring in een regel: Van Mari heel veel heb geleerd Beschrijf uw ervaring: Super goed met Mari
10
Aanbevelen?: Ja
Dylan
Beschrijf uw ervaring in een regel: Zeer goed, veel uitleg, zeer oplettend Beschrijf uw ervaring: Perfecte rijschool, zou het nog een keer doen.
10
Aanbevelen?: Ja
Bart
Beschrijf uw ervaring in een regel: Wel geinig Beschrijf uw ervaring: Goeie rijinstructeur, hij kan op tijd een ingreep doen zonder verdere problemen. Als er iets goed gaat laat hij dit ook weten door een compliment te geven. Bijzondere manoeuvres legt hij ook goed en snel uit. Al met al een goede rijinstructeur.
10
Aanbevelen?: Ja
Marieke
Beschrijf uw ervaring in een regel: Keurig en helder Beschrijf uw ervaring: Voor het behalen van het C1 rijbewijs was wat geduld vereist ivm de lockdown. Uiteindelijk les gehad van Berry, Rob, Alan en Eric. Het waren duidelijke lessen, Ik ben goed voorbereid op examen gegaan. En in 1 x geslaagd. Hartelijk dank heren!
8
Aanbevelen?: Ja
Martijn
Beschrijf uw ervaring in een regel: Een zeer goede rijschool Beschrijf uw ervaring: In een dag het aanhanger rijbewijs gehaald dankzij Mari.
10
Aanbevelen?: Ja
Tom
Beschrijf uw ervaring in een regel: Hele goede en verzorgde lessen Beschrijf uw ervaring: Het was me een genoegen om met Mustafa te rijden. Mijn zus in een keer geslaagd, ik in een keer geslaagd en nog 2 zusjes te gaan! #wewantmoes
10
Aanbevelen?: Ja
Victor van emmerik
Beschrijf uw ervaring in een regel: Chillen gozers Beschrijf uw ervaring: Altijd met plezier gaan rijlessen als je een fout maakt wordt het goed opgevangen
8
Aanbevelen?: Ja
Finn
Beschrijf uw ervaring in een regel: Goede en fijne rijlessen Beschrijf uw ervaring: Ik vond dat ik goede rijlessen heb gehad van een leuke en goede instructeur yama.
10
Aanbevelen?: Ja
Julie
Beschrijf uw ervaring in een regel: Mijn ervaring was enorm fijn Beschrijf uw ervaring: De rijlessen bij Anita waren ongelooflijk goed! Ze kan uitstekend uitleggen en les geven. Ze heeft geduld en wil altijd het beste voor je. We hebben het altijd heel gezellig gehad. Ik heb een ontzettend goede tijd gehad.
10
Aanbevelen?: Ja
Max
Beschrijf uw ervaring in een regel: Fijne rijschool Beschrijf uw ervaring: Onwijs fijne begeleiding van Yama en stoomt je perfect klaar voor het examen.
10
Aanbevelen?: Ja
Dylan
Beschrijf uw ervaring in een regel: Leuk, en een hele fijne instructeur Beschrijf uw ervaring: Goede les instructeur , ook gebaseerd op mijn adhd... Ervaring was super.
10
Aanbevelen?: Ja
Dylan
Beschrijf uw ervaring in een regel: Goeie ervaring bij Bax Beschrijf uw ervaring: Goed en duidelijk uitleg van instructuur Yama en gezellige lessen. Top
8
Aanbevelen?: Ja
Joost
Beschrijf uw ervaring in een regel: Prima dagcursus voor BE mogen volgen. Top geregeld Beschrijf uw ervaring: Goede ervaring. Kan bax dus prima aanbevelen
10
Aanbevelen?: Ja
Frederieke
Beschrijf uw ervaring in een regel: Veel geleerd en lol gehad! Beschrijf uw ervaring: Ik vond het erg gezellig met Mustafa als rij instructeur. Ik heb veel geleerd en wanneer het even minder soepel was dat niet erg. We konden om de kleine foutjes meestal wel lachen!
10
Aanbevelen?: Ja
Mariet
Beschrijf uw ervaring in een regel: Super fijnerijschool Beschrijf uw ervaring: Fijne instructeur die goed uitlegt wat er beter kan en wat juist weer goed gaat
9
Aanbevelen?: Ja
Nick
Beschrijf uw ervaring in een regel: Ik vond het een fijne dag en heb veel geleerd Beschrijf uw ervaring: Ik heb deze dag goed beleeft en veel kunnen leren van de intructeur
10
Aanbevelen?: Ja
Batuhan
Beschrijf uw ervaring in een regel: Good driving school Beschrijf uw ervaring: I enjoy the lessons with Yama. He was always punctual and explained everything clearly. He was also very knowledgable about whole process and he explained everything that I should expect from the exam.
8
Aanbevelen?: Ja
Koen
Beschrijf uw ervaring in een regel: Ze hebben mij goed voorbereid voor het examen, en daarom ook in een keer geslaagd Beschrijf uw ervaring: De lessen waren goed verzorgd en het contact met BAX was ook in orde. Rij instructeur wist goed wanneer ik klaar was voor het examen
10
Aanbevelen?: Ja
Noa
Beschrijf uw ervaring in een regel: Fijne rijlessen! Beschrijf uw ervaring: Ik vond de rijlessen erg fijn!