Klantenvertellen

10
Aanbevelen?: Ja
Marleen
Beschrijf uw ervaring in een regel: Extreem tevreden Beschrijf uw ervaring: Heel vriendelijk personeel! Mustafa heeft me heel goed geholpen. Praktijk in een keer gehaald.
10
Aanbevelen?: Ja
Marcha
Beschrijf uw ervaring in een regel: Ik voelde mij op mn gemak en vond de manier van lesgeven fijn. Beschrijf uw ervaring: Fijne sfeer, goede begeleiding
10
Aanbevelen?: Ja
Naomi
Beschrijf uw ervaring in een regel: Goede rijinstructeur en gezellig Beschrijf uw ervaring: Tijdens het lessen ben ik goed opgeleid. Heb zeer genoten van de rijlessen. Ik heb me 100% ingezet! Mustafa is echt een topper en een aanrader!
7
Aanbevelen?: Ja
Iris
Beschrijf uw ervaring in een regel: Hele fijne en gezellige lessen! Beschrijf uw ervaring: Ik heb les gehad van Anita en ze heeft mij heel goed geholpen. De lessen waren altijd duidelijk, gezellig en rustig. Ook met mijn wisselend schoolrooster werd rekening gehouden. Al met al een super fijne rijschool!
7
Aanbevelen?: Ja
Lars
Beschrijf uw ervaring in een regel: Goed Beschrijf uw ervaring: Goede rijschool!
8
Aanbevelen?: Ja
Thijs
Beschrijf uw ervaring in een regel: Hele fijne rijschool met begeleiding (Yama) en planning. Beschrijf uw ervaring: Het personeel denkt met je mee met een planning maken. Yama evalueert de les nog met je en aan het begin van de rijles kort terugpakken of wat er de vorige keer gebeurt is. Heel fijn.
10
Aanbevelen?: Ja
Ritsaert
Beschrijf uw ervaring in een regel: Een hele goede rijschool. Beschrijf uw ervaring: Ik heb het afgelopen jaar rijles gehad bij Bax en ik zou ze zeker aanraden! Ik kreeg les van Anita, en dat is echt een topper! Met haar is het heel gezellig in de auto (ik ga de wekelijkse lessen echt missen), maar ze leert je ook heel veel en daardoor ben ik in één keer geslaagd! Anita, dankjewel!
7
Aanbevelen?: Ja
Fleur
Beschrijf uw ervaring in een regel: Soms klopte de planning niet, dit werd snel aangepast en de rijlessen waren leuke en leerzaam. Beschrijf uw ervaring: De planning ging niet altijd goed, dit kan natuurlijk gebeuren. Mede door mijn rijinstructeur heb ik op de voor mij mogelijke tijden kunnen rijden. De rijlessen waren gezellig, fijn, duidelijk en leerzaam.
10
Aanbevelen?: Ja
Anouk
Beschrijf uw ervaring in een regel: Super goede ervaring! Beschrijf uw ervaring: Ik heb goed en snel auto leren rijden. Yama leert je met humor goed auto te rijden. Super ervaring en super lessen gehad bij Yama!
9
Aanbevelen?: Ja
Melvin
Beschrijf uw ervaring in een regel: Goede hulp en tips na een geslaagd rijexamen Beschrijf uw ervaring: Goed geholpen door fijne en ervaren rij instructeurs waardoor geslaagd voor mijn aanhanger rijbewijs. Bedankt Eric, Diana en Marten!!
10
Aanbevelen?: Ja
Lano
Beschrijf uw ervaring in een regel: Super Beschrijf uw ervaring: Ik heb vrijwel alleen van yama les gehad beter heb ik het nooit kunnen krijgen. Yama is een duidelijke, lieve en oplettende rij instructeur.
10
Aanbevelen?: Ja
Tim
Beschrijf uw ervaring in een regel: goed en proffesioneel Beschrijf uw ervaring: was een leerzame en leuke dag met Marten. goede uitleg en hele handige tips voor het rijden met een aanhanger
10
Aanbevelen?: Ja
Johan
Beschrijf uw ervaring in een regel: Gelache en geslaagd Beschrijf uw ervaring: Goeie les gehad gelache op me vlikker gekrege ma wel van geleerd van Marten
10
Aanbevelen?: Ja
Louise
Beschrijf uw ervaring in een regel: Geweldige rijschool met geweldig personeel! Beschrijf uw ervaring: Ik heb vanaf juni 2020 tot en met augustus 2021 rijlessen gehad bij Bax (inclusief 3 maanden niet kunnen lessen ivm de lockdown) en Ik had geen fijnere rijschool kunnen wensen. De instructeurs die hier werken zijn toppers en nemen de tijd voor jou en al je vragen. Ik had een lastige schema ivm werk en toch hebben ze het voor elkaar gekregen dat ik elke week sowieso twee uur kon lessen. in mijn ogen de beste rijschool uit de regio. Mari en Anita hartelijk bedankt!
10
Aanbevelen?: Ja
Wessel
Beschrijf uw ervaring in een regel: Goede rijschool met veel ervaring Beschrijf uw ervaring: Goede rijschool. Kunnen duidelijk uitleggen wat je fout hebt gedaan als je een fout maakte, en leggen duidelijk uit wat je moest doen om het te verbeteren. Ik heb voornamelijk Yama gehad. Yama is een goede instructeur met veel ervaring, aardige man en maakt altijd een praatje met je.
9
Aanbevelen?: Ja
Pjotr
Beschrijf uw ervaring in een regel: Profesioneel beglijd zonder stres. Beschrijf uw ervaring: Fijn ontvangen in professionele setting. Duidelijk en rustig les gekregen. Goed gekeken wat er beheerst is en wat nog naar standaard voor het examen gebracht moet worden. In de middag aanscherping en uitdagen puntjes op de I te zette zonder een verlies van focus. fijn examen gehad vanaf een prima locatie. TOP!
10
Aanbevelen?: Ja
Robin
Beschrijf uw ervaring in een regel: Fijne rijschool Beschrijf uw ervaring: Bax is een fijne rijschool waar je kunt lessen op je eigen tempo. Verder ook erg gezellige instructeurs waardoor je je meteen op je gemak voelt!
10
Aanbevelen?: Ja
Robin
Beschrijf uw ervaring in een regel: "Veel plezier!" Beschrijf uw ervaring: Ik heb rijles gevolgd voor motor AVB en AVD inclusief examens. Jos en Xander zorgen ervoor dat je met veel plezier op de motor stapt waardoor het ook echt genieten wordt in plaats van een moetje.
10
Aanbevelen?: Ja
Kiara
Beschrijf uw ervaring in een regel: Moustafa verzorgt gezellige lessen met veel uitdaging en liet me altijd op mijn gemak voelen! Beschrijf uw ervaring: Ik heb super veel geleerd van moustafa ik vond het rijden allemaal best spannend maar we hebben super veel geoefend en hele gezellige lessen gehad samen. hij bleef altijd rustig en bleef me uitdagen toen ik het kon.
8
Aanbevelen?: Ja
Casper
Beschrijf uw ervaring in een regel: Fijne rijschool Beschrijf uw ervaring: Goed klantencontact, goede lessen met goede tips. Ze zijn eerlijk en staan altijd open te helpen als er iets niet uit komt. Een tip zal zijn dat het niet slim is om het wachtwoord van de app waar persoonlijke gegevens in staan in elke mail mee te sturen.
9
Aanbevelen?: Ja
Joris
Beschrijf uw ervaring in een regel: Perfect Beschrijf uw ervaring: Fijne en duidelijke instructeur de planning was effect aangepast op mijn situaties
8
Aanbevelen?: Ja
Stijn
Beschrijf uw ervaring in een regel: fijne leer omgeving Beschrijf uw ervaring: Fijne rijschool met goede instructeurs leggen alles op jouw tempo uit top!
8
Aanbevelen?: Ja
Lieke
Beschrijf uw ervaring in een regel: Hele fijne rijschool Beschrijf uw ervaring: Ik vond bax een hele fijne rijschool met goede en duidelijke uitleg
10
Aanbevelen?: Ja
Koray
Beschrijf uw ervaring in een regel: Geweldig Beschrijf uw ervaring: Mijn ervaring is dat ik een hele goede en duidelijke instructeur had. Het had niet beter en sneller kunnen gaan.
10
Aanbevelen?: Ja
Maud
Beschrijf uw ervaring in een regel: Zeer prettige rijschool Beschrijf uw ervaring: Op je 51e beginnen met lessen…omdat je in een brommobiel wilt kunnen rijden… de eerste les was een eye-opener: dat stuur draait vanzelf terug…met heel veel support, instructies en bemoedigende woorden van Anita is hetgeen gebeurd wat ik nooit voor mogelijk had gehouden : ik ben geslaagd voor mijn rijbewijs! Niet alleen Anita is top, de rest van de medewerkers is ook heel vriendelijk en behulpzaam.