Klantenvertellen

10
Aanbevelen?: Ja
Noor Alrawi
Beschrijf uw ervaring in een regel: Top! Beschrijf uw ervaring: Super goede rijlessen met Peter van de Wiel.
9
Aanbevelen?: Ja
Gerben van Rijsewijk
Beschrijf uw ervaring in een regel: Fijne manier van leren wat mij tot een goed succes heeft geleid Beschrijf uw ervaring: Ik heb een aantal zeer Fijne lessen mogen ervaren waar ik veel in hebben kunnen leren Goede instructeurs.
10
Aanbevelen?: Ja
Ilya
Beschrijf uw ervaring in een regel: 1e keer geslaagd!!! Beschrijf uw ervaring: 16 super fijne lessen gehad bij Mustafa, 100% een aanrader. Natuurlijk een beetje zenuwachtig voor het examen maar ik was super voorbereid en heb het vandaag bij de eerste keer gehaald :)
10
Aanbevelen?: Ja
Aya
Beschrijf uw ervaring in een regel: Goed Beschrijf uw ervaring: goede school Goede trainers. Goede service. Alles is regelmatig. Timing lessen. Ik beveel deze school aan. Bax heeft een geweldige naam
10
Aanbevelen?: Ja
Demi
Beschrijf uw ervaring in een regel: super begeleiding gehad! Beschrijf uw ervaring: Ik heb een super goede begeleiding gehad in mijn rijlessen. Je krijgt fijne en goede feedback en er wordt met je meegedacht over hoe je iets het beste kan doen. Bij aandachtspuntjes wordt hier extra aan gewerkt en je wordt goed klaargestoomd voor het examen.
8
Aanbevelen?: Ja
Dick
Beschrijf uw ervaring in een regel: Leerzame en prettige leer omgeving Beschrijf uw ervaring: Mijn ervaring is prettig een prettige leeromgeving waarbij de cursist goed wordt begeleid en waarbij vragen altijd behandeld worden
10
Aanbevelen?: Ja
Robin
Beschrijf uw ervaring in een regel: Super! Beschrijf uw ervaring: Ik heb mijn BE rijbewijs bij instructeur Marten in een dag gehaald! Thanks voor de duidelijke instructie en leuke dag!
10
Aanbevelen?: Ja
Luka
Beschrijf uw ervaring in een regel: Super Beschrijf uw ervaring: Rijlessen bij bax was super leuk en leerzaam Esther was een aardige en goeie rijlesinstructeur. Super bedankt Esther!
9
Aanbevelen?: Ja
Kevin
Beschrijf uw ervaring in een regel: Fijne en goede lessen Beschrijf uw ervaring: Ik kon snel aan de bak en ze hadden snel plekjes gevonden voor me examen wat fijn is.
10
Aanbevelen?: Ja
Joey de Rooij
Beschrijf uw ervaring in een regel: Zeer goede ervaring! Beschrijf uw ervaring: Rijschool was zeer meedenkend voor het plannen van de lessen en examens. De rijlessen van het motor team van Bax waren goed, duidelijk en leerzaam. De motoren die gebruikt worden zijn zo goed als nieuw. In het algemeen een zeer goede ervaring en raad Bax zeker aan voor het halen van je motor rijbewijs. Bedankt!
9
Aanbevelen?: Ja
Stefan
Beschrijf uw ervaring in een regel: Super rijschool Beschrijf uw ervaring: Hele goede rijschool, in 1x mijn rijbewijs gehaald. Enige minpuntje is dat een rijles in het donker misschien ook handig geweest was.
10
Aanbevelen?: Ja
Monique
Beschrijf uw ervaring in een regel: Top Beschrijf uw ervaring: Ik had fijne rijlessen, ik voelde me geaccepteerd en heb geen stress gehad bij de praktijklessen en vond bij de rijinstructeur ook fijn. Zou ik van de vorige rijscholen die ik eerder had gehad niet zeggen die waren slecht. Bij deze zoveel beter, als ik ooit nog voor een andere rijbewijs zou gaan zal me voorkeur naar deze rijschool gaan.
2
Aanbevelen?: Ja
Tjerk
Beschrijf uw ervaring in een regel: BAX Stap 1: Onvolledig informeren. BAX Stap 2: Volledig factureren Beschrijf uw ervaring: Zeker !GEEN! aanrader, behalve als je van te veel betalen houdt en je geld graag in de shredder stopt. Ik was van plan mijn rijbewijs D (bus) te halen via BAX, maar bij het theorie gedeelte begonnen ze al met geldgraaien. De mensen van BAX wilden mij eerst vriendelijk helpen en adviseren. Ik moest eerst mijn theorie halen en daarna zouden ze met me naar het praktijkgedeelte (rijlessen etc.) gaan kijken. De theorie examens wilden ze wel eventjes voor me inplannen. Fijn dacht ik, maar dat 'eventjes voor me inplannen' bleek toen ik de factuur kreeg 120 euro te kosten, voor nog geen 5 minuten werk. (gewoon inplannen via de website van het CBR). Het RV1, V2 en V3 theorie examen bij het CBR kost ongeveer 40 euro per stuk. BAX heeft voor het inplannen 40 euro per examen gerekend, onder de noemer "Dienstverlening rondom examen". Zo haalde ik alle 3 de examens in één keer, maar betaalde ik door BAX toch dubbel. Ik had dus ook gewoon zelf via de website van het CBR binnen 5 minuten kunnen plannen. Ik dacht een stukje service, en dat het verdienmodel van een verkeersschool zit in het verkopen van rijlessen, en niet dit soort gesjoemel. Contact gehad over deze kosten met BAX, maar die vonden dit heel normaal. Ze wilden met uiteindelijk 50 euro korting aanbieden op het vervolgtraject (rijlessen etc.), maar meer dan dat niet. Geven dus schuld toe, maar wilden alleen iets doen als ik het vervolg bij hun doorzet. Door al dit gedoe ben ik naar alternatieve rijscholen gaan kijken, en ben ik erachter gekomen dat BAX opleidingen eigenlijk bijna overal te duur in zijn. Vanuit frustratie en boosheid zelfs een excelletje met prijsvergelijkingen gemaakt. Op basis van een bus rijopleiding van 25 lesuren + examens etc. is PRECIES hetzelfde traject bij bijvoorbeeld 'Leeuw Opleidingen' 610 euro goedkoper. Aan de mensen aan BAX, erg jammer dat jullie dit zo doen.
8
Aanbevelen?: Ja
Bas
Beschrijf uw ervaring in een regel: Fijne rijschool met leuke docenten Beschrijf uw ervaring: Ik vond mijn ervaring bij bax hartstikke fijn en goed verlopen. Ze zijn vrij flexibel en zijn godd bereikbaar. Alex is een fijne docent die je goed helpt en alle tijd neemt.
10
Aanbevelen?: Ja
Robin
Beschrijf uw ervaring in een regel: Top! Beschrijf uw ervaring: Fijne rijschool met goede begeleiding van bekwame chauffeurs!
10
Aanbevelen?: Ja
Pieter
Beschrijf uw ervaring in een regel: Fijne lessen Beschrijf uw ervaring: Ik vond de lessen van Rijinstructeur Yama erg duidelijk en fijn , veel geleerd in korte tijd. Er wordt goed gewerkt naar het examen toe waardoor alles makkelijker wordt.
10
Aanbevelen?: Ja
Kim
Beschrijf uw ervaring in een regel: Ik voelde me heel comfortablel. Beschrijf uw ervaring: De auto de goede qualiteit en heel comfortabel te gebruiken en ik was heel blij met mijn instuctrice, goed te verstaan en heel duidelijk.
7
Aanbevelen?: Ja
Nikki
Beschrijf uw ervaring in een regel: Heel veel geleerd tijdens de lessen. Fijne en gezellige instructeurs erbij! Beschrijf uw ervaring: Ondanks dat ik 5 verschillende instructeurs heb gehad, heb ik daardoor super veel geleerd. Vooral van Alex de laatste lessen en het was ook elke keer gezellig.
8
Aanbevelen?: Ja
Jamie
Beschrijf uw ervaring in een regel: Fijne en goede rijlessen Beschrijf uw ervaring: Fijne en goede rijlessen, zeker aan te raden
8
Aanbevelen?: Ja
Ruben
Beschrijf uw ervaring in een regel: Leuke en goede rijlessen van yama Beschrijf uw ervaring: De planning met 2 uur per les vond ik erg fijn dat het niet meteen voorbij was en lekker meters kon maken. De instructeurs wil ik bedanken voor de goede uitleg en de gezellige rijlessen:). Als ik misschien nog in de toekomst een ander voertuig wil gaan besturen weet ik wel waar ik terecht kan ;) Mvg, Ruben Kant
10
Aanbevelen?: Ja
Lucas
Beschrijf uw ervaring in een regel: Yama is een goede instructeur. Beschrijf uw ervaring: Gezellig rijlessen en heel veel van geleerd. Yama wijst je goed op je foute.
10
Aanbevelen?: Ja
Polle
Beschrijf uw ervaring in een regel: Ik vond het altijd leuk en gezellig en leerzaam bij yama in de auo Beschrijf uw ervaring: Ik vond het erg leuk de rijlessen van Yama omdat we ook soms een grapje konden maken en daarna weer gefocust door konden rijden hij heeft me veel strucjes geleerd zodat ik kon slagen
10
Aanbevelen?: Ja
Jeffrey Smolders
Beschrijf uw ervaring in een regel: Gezellige, goed geregelde zaak. Beschrijf uw ervaring: Een uitstekende ervaring om een motorrijbewijs te halen. Een hele goede klant gerichte service zowel aan de balie als met het plannen van de lessen. Ook met de rij instructeurs zijn gericht en er voor zorgende dar ook jij slaagd. Dikke aanrader
10
Aanbevelen?: Ja
Shirley
Beschrijf uw ervaring in een regel: Gezellige, leerzame en leuke rijlessen Beschrijf uw ervaring: Ontzettend genoten van alle rijlessen. Was erg gezellig en ik heb er veel van geleerd.
10
Aanbevelen?: Ja
Michelle zwartbol
Beschrijf uw ervaring in een regel: Super!! Beschrijf uw ervaring: Ik ben heel tevreden met Bax! Mari was mijn rijinstructeur en hij heeft mij op een hele prettige en rustige manier naar zelfstandig autorijden weten te coachen! Alle contactmomenten die ik met Bax, instructeurs in opleiding en andere instructeurs heb gehad, heb ik als heel erg prettig ervaren!!