Klantenvertellen

10
Aanbevelen?: Ja
Mark
Beschrijf uw ervaring in een regel: Top service Beschrijf uw ervaring: Heb hier mijn a rijbewijs gehaald. Helaas gooide covid roet in het eten en duurde het langer dan gepland. Vanaf dag 1 voelde ik me thuis bij bax. Goede instructeurs die de tijd voor me namen. Heb gedurende de opleiding meerdere rij instructeurs gehad. Sinds kort is hun motorpark ook vernieuwd en reden we op nieuwe kawasaki's. Het voelt bii bax als 1 grote familie en mocht ik meer rijbewijzen gaan halen dan kom ik zeker terug
9
Aanbevelen?: Ja
Luc
Beschrijf uw ervaring in een regel: Kwalitatief en communicatief gewoon goed! Beschrijf uw ervaring: Voor CE rijbewijs bij BAX geweest vanuit locatie Tilburg. Les gehad van Marten en 1x van Albert. Duidelijke en fijne begeleiding. Zou het zeker aanraden!
8
Aanbevelen?: Ja
Nikki
Beschrijf uw ervaring in een regel: Top begeleiding! Beschrijf uw ervaring: Altijd begripvol en bereid je te helpen! Goede begeleiding!
10
Aanbevelen?: Ja
Daan
Beschrijf uw ervaring in een regel: Goeie en duidelijke rijlessen Beschrijf uw ervaring: Yama gaf goed en duidelijk uitleg, en vragen werden altijd duidelijk uitgelegd, verder vond ik de rijlessen altijd gezellig!
8
Aanbevelen?: Ja
Eline
Beschrijf uw ervaring in een regel: Gezellig en leerzaam Beschrijf uw ervaring: De instructeurs & instructrices die ik heb gehad waren erg goed. Ik kon er leuke gespreken mee voeren. Het was ook altijd heel fijn om met ze te rijden, ook heb ik veel van ze geleerd. Met name heb ik dit te danken aan Xander.;-)
9
Aanbevelen?: Ja
Akki
Beschrijf uw ervaring in een regel: Bax had altijd alles goed geregeld. Beschrijf uw ervaring: Ik heb altijd goed contact gehad met Bax, Bax heeft heel vriendelijke medewerkers. Als er vragen waren werd ik altijd heel goed en vriendelijk geholpen. Mijn rijlessen van Mustafa waren altijd goed. Hij wist precies waar mijn verbeterpunten zitten en bereiden mij goed voor op mijn rijexamen. Waardoor ik in een keer mijn rijbewijs heb gehaald.
10
Aanbevelen?: Ja
Levy
Beschrijf uw ervaring in een regel: Goede instructeur snel afgerond Beschrijf uw ervaring: Ik kon snel worden ingepland in deze drukke tijd, de lessen waren erg leerzaam en hebben mij super geholpen. Omdat de instructeur (Mustafa) duidelijke uitleg geeft en goed corrigeerde had ik alles vrij snel onder de knie. Gelukkig ook in 1x geslaagd.
8
Aanbevelen?: Ja
Stein
Beschrijf uw ervaring in een regel: BAX Verkeersopleiding is een hele goede rijschool! Beschrijf uw ervaring: De instructeur (Mustafa) is een gezellige instructeur. Hij heeft mij geholpen tot een volwaardige autobestuurder. Als je iets fout doet legt hij uit waarom en probeert deze fout in het vervolg te voorkomen. Het enige minpunt was, dat ik de laatste 5 lessen van 2 uur voor mijn gevoel niet per se meer nodig had. In overleg is er dan ook een les geschrapt. Aan het begin een goede planning gemaakt met BAX en hier is ook aan gehouden. Hierdoor kon ik de lessen volgen in een redelijke periode van 4 maanden. Bedankt BAX en Mustafa!
9
Aanbevelen?: Ja
Teun
Beschrijf uw ervaring in een regel: Goede lessen 2 uur is lang genoeg Beschrijf uw ervaring: Goede lessen en Voorbereident op hierna
10
Aanbevelen?: Ja
Debby
Beschrijf uw ervaring in een regel: Bax lest best! Beschrijf uw ervaring: Fijne rij-instructeurs en veel geleerd van de lessen. Goede voorbereiding op het examen!
10
Aanbevelen?: Ja
Ruben
Beschrijf uw ervaring in een regel: In 1 keer geslaagd Beschrijf uw ervaring: Hele goede rijschool, ik wil mijn instructeur meneer Ogul bedanken voor de fijne lessen!
10
Aanbevelen?: Ja
Aldin
Beschrijf uw ervaring in een regel: Geweldig Beschrijf uw ervaring: Ik heb rijles gehad van Mustafa, echt 100% aanrader. Erg vriendelijk en gezellig, maar ook de ideale instructeur!!
10
Aanbevelen?: Ja
Tessa
Beschrijf uw ervaring in een regel: Erg fijne rijinstructeur Beschrijf uw ervaring: Ik vond mustafa een erg fijne rijinstructeur. Dit kwam doordat er een goede afwisseling was tussen een serieuze uitleg, maar hij mij ook vaak testen of ik wel oplette! Verder kon ik het erg goed vinden met mustafa
10
Aanbevelen?: Ja
Linde
Beschrijf uw ervaring in een regel: positieve en behulpzame instructeurs! Top! Beschrijf uw ervaring: Goede heldere instructies, fijne communicatie zowel met instructeurs als andere medewerkers. Is er door omstandigheden de instructeur niet beschikbaar wordt er direct voor vervanging gezorgd waardoor de lessen op schema blijven. Erg blij mee.
10
Aanbevelen?: Ja
Tony Duijster
Beschrijf uw ervaring in een regel: super bedrijf Beschrijf uw ervaring: weer heeft u er voor gezorgd dat wij vooruit kunnen op de weg nu is het ons Davey die voor de eerste keer voor zowel theorie als praktijk is geslaagd ga zo door bax rijschool gr Fam. Duijster Haarsteeg
9
Aanbevelen?: Ja
Truong
Beschrijf uw ervaring in een regel: Plezierige lessen Beschrijf uw ervaring: Ik heb rijles gehad van instructeur Manuel. Denkt in de planning goed mee en bekijkt het heel goed vanuit het perspectief van de leerling. Lessen zijn relax, plezierig en een mooie mix tussen de vaardigheden die je nodig hebt voor het behalen van je rijbewijs.
7
Aanbevelen?: Ja
Rob
Beschrijf uw ervaring in een regel: Erik heeft mij fouten goed aangepakt en goed laten herhalen zo dat ik meer vertrouwen kreeg. Beschrijf uw ervaring: Positief over bax ik vond de comenicatie minder maar de lessen van Erik die me in een dag goed heeft voorbereid
10
Aanbevelen?: Ja
Davey
Beschrijf uw ervaring in een regel: Heb persoonlijk een goede ervaring met bax en hun rij instructeurs Beschrijf uw ervaring: Altijd prettige rijlessen gehad, ben begonnen met mari als rij instructeur en toen later heeft yama het overgenomen. Ik heb bij allebei een prettige ervaring gehad. Zeer professionele instructeurs al zeg ik het zelf.
10
Aanbevelen?: Ja
Jop
Beschrijf uw ervaring in een regel: Goede en gezellige ervaringen opgedaan! Beschrijf uw ervaring: Mustafa, de beste rijinstructeur die ik had kunnen wensen. Greep niet te snel in, vertrouwde op mijn beslissingen, praatte gezellig mee en legde alles goed uit! Bedankt Mustafa!
10
Aanbevelen?: Ja
Jim
Beschrijf uw ervaring in een regel: Super, goed les gegeven en met een luchtige sfeer. Beschrijf uw ervaring: Yama was was een super goede instructeur Hij heeft mij scherp gehouden en mijn aandachtspunten door de lessen heen elke keer duidelijk aangegeven. Het is al met al een hele goede instructeur en een gezellige instructeur voor mijn generatie.
9
Aanbevelen?: Ja
Jose
Beschrijf uw ervaring in een regel: Super goed Beschrijf uw ervaring: Ik heb 2 u. een opfrisles gehad van Emmanuel en hij heeft mij veel tips en trucs geleerd. Wat een geweldige service. Daarnaast vond Ik hem erg aardig en goed. Echt aan te bevelen.
9
Aanbevelen?: Ja
Gino
Beschrijf uw ervaring in een regel: Heel goed Beschrijf uw ervaring: Hele fijne rijinstructeur gehad die me veel geleerd heb echt topp
9
Aanbevelen?: Ja
Harold Arts
Beschrijf uw ervaring in een regel: Grote rijschool goed verzorgd Beschrijf uw ervaring: Alle opleidingen onder 1 dak
8
Aanbevelen?: Ja
Anike
Beschrijf uw ervaring in een regel: Goede leerzame rijlessen Beschrijf uw ervaring: Het is fijn dat je 2 uur les krijgt, zo kan je in je rijles een lekker eindje rijden. Bax als rijschool houdt rekening met je lesmogelijkheden en je hebt makkelijk contact met het hoofdkantoor. Yama als rij-instructeur vond ik erg fijn, hij laat je op gemak voelen in de auto. Hij geeft feedback op een fijne manier, benoemt het positieve en de verbeterpunten.
10
Aanbevelen?: Ja
john geschiere
Beschrijf uw ervaring in een regel: geslaagd Beschrijf uw ervaring: introductie gehad kreeg advies 24 uur nodig voor examen. kreeg les van marten veenstra deze was redelijk streng maar rechvaardig na 24 uur op examen en geslaagd !!! kan niet beter toch !