Klantenvertellen

10
Aanbevelen?: Ja
Pieter
Beschrijf uw ervaring in een regel: Fijne lessen Beschrijf uw ervaring: Ik vond de lessen van Rijinstructeur Yama erg duidelijk en fijn , veel geleerd in korte tijd. Er wordt goed gewerkt naar het examen toe waardoor alles makkelijker wordt.
10
Aanbevelen?: Ja
Kim
Beschrijf uw ervaring in een regel: Ik voelde me heel comfortablel. Beschrijf uw ervaring: De auto de goede qualiteit en heel comfortabel te gebruiken en ik was heel blij met mijn instuctrice, goed te verstaan en heel duidelijk.
7
Aanbevelen?: Ja
Nikki
Beschrijf uw ervaring in een regel: Heel veel geleerd tijdens de lessen. Fijne en gezellige instructeurs erbij! Beschrijf uw ervaring: Ondanks dat ik 5 verschillende instructeurs heb gehad, heb ik daardoor super veel geleerd. Vooral van Alex de laatste lessen en het was ook elke keer gezellig.
8
Aanbevelen?: Ja
Jamie
Beschrijf uw ervaring in een regel: Fijne en goede rijlessen Beschrijf uw ervaring: Fijne en goede rijlessen, zeker aan te raden
8
Aanbevelen?: Ja
Ruben
Beschrijf uw ervaring in een regel: Leuke en goede rijlessen van yama Beschrijf uw ervaring: De planning met 2 uur per les vond ik erg fijn dat het niet meteen voorbij was en lekker meters kon maken. De instructeurs wil ik bedanken voor de goede uitleg en de gezellige rijlessen:). Als ik misschien nog in de toekomst een ander voertuig wil gaan besturen weet ik wel waar ik terecht kan ;) Mvg, Ruben Kant
10
Aanbevelen?: Ja
Lucas
Beschrijf uw ervaring in een regel: Yama is een goede instructeur. Beschrijf uw ervaring: Gezellig rijlessen en heel veel van geleerd. Yama wijst je goed op je foute.
10
Aanbevelen?: Ja
Polle
Beschrijf uw ervaring in een regel: Ik vond het altijd leuk en gezellig en leerzaam bij yama in de auo Beschrijf uw ervaring: Ik vond het erg leuk de rijlessen van Yama omdat we ook soms een grapje konden maken en daarna weer gefocust door konden rijden hij heeft me veel strucjes geleerd zodat ik kon slagen
10
Aanbevelen?: Ja
Jeffrey Smolders
Beschrijf uw ervaring in een regel: Gezellige, goed geregelde zaak. Beschrijf uw ervaring: Een uitstekende ervaring om een motorrijbewijs te halen. Een hele goede klant gerichte service zowel aan de balie als met het plannen van de lessen. Ook met de rij instructeurs zijn gericht en er voor zorgende dar ook jij slaagd. Dikke aanrader
10
Aanbevelen?: Ja
Shirley
Beschrijf uw ervaring in een regel: Gezellige, leerzame en leuke rijlessen Beschrijf uw ervaring: Ontzettend genoten van alle rijlessen. Was erg gezellig en ik heb er veel van geleerd.
10
Aanbevelen?: Ja
Michelle zwartbol
Beschrijf uw ervaring in een regel: Super!! Beschrijf uw ervaring: Ik ben heel tevreden met Bax! Mari was mijn rijinstructeur en hij heeft mij op een hele prettige en rustige manier naar zelfstandig autorijden weten te coachen! Alle contactmomenten die ik met Bax, instructeurs in opleiding en andere instructeurs heb gehad, heb ik als heel erg prettig ervaren!!
10
Aanbevelen?: Ja
Ronnie
Beschrijf uw ervaring in een regel: Fijne rijschool Beschrijf uw ervaring: Goede begeleiding en Fijne mensen om bij te lessen
5
Aanbevelen?: Ja
Luuk
Beschrijf uw ervaring in een regel: Instructeur was top, maar de rijschool zelf qua informatie verschaffen wat minder Beschrijf uw ervaring: Ik heb zeer fijne duidelijke rijlessen gehad, dus over de lessen zelf niets te klagen. Administratie is wat minder
8
Aanbevelen?: Ja
Sjoerd
Beschrijf uw ervaring in een regel: Een zeer fijne manier om mijn rijbewijs te halen Beschrijf uw ervaring: Het was altijd prettig in de auto en een relaxte sfeer en dat heeft mij heel erg geholpen en verder altijd tekeningen van de situatie maken waardoor het heel duidelijk werd
9
Aanbevelen?: Ja
Sofya
Beschrijf uw ervaring in een regel: Ik heb rijles bij Yama heel erg fijn ervaart. Beschrijf uw ervaring: Ik heb aantal verschillende rij-instructeuren gehad en Yama vond ik het fijnst om mee te rijden. Altijd terechte tips en adviezen gegeven. Super aardig en eerlijk, wat ook belangrijk is. Ook wat voor mij heel erg fijn was dat Yama nooit te laat kwam. Ik waardeer het echt. Kortom, Yama is een fijne instructeur en als je in een keer wil slagen, ga naar Yama!
8
Aanbevelen?: Ja
Britt
Beschrijf uw ervaring in een regel: Vaak zin in de rijlessen, want ik werd op mijn gemak gesteld Beschrijf uw ervaring: Ik had meestal wel zin in weer een nieuwe rijles. Ik vond het heel gezellig met Yama, maar heb ook veel geleerd. Niet alleen over het besturen van de auto, maar ook over het verkeer en aan het verkeer deelnemen. Ik ga de rijlessen ergens stiekem wel een beetje missen.
10
Aanbevelen?: Ja
Peter
Beschrijf uw ervaring in een regel: Prima opleiding gekregen met een positief resultaat! Beschrijf uw ervaring: Fijne en bekwame instructrice. Zowel de intake als de dagcursus prima verlopen. Wat ook goed geregeld was is de lunch tussen de middag. Zeker een aanrader deze rijschool!
10
Aanbevelen?: Ja
Nina
Beschrijf uw ervaring in een regel: Helemaal top Beschrijf uw ervaring: Zeer goede begeleiding met top resultaat! Helemaal tevreden. Super bedankt Yama!!
10
Aanbevelen?: Ja
Charlotte
Beschrijf uw ervaring in een regel: Helemaal goed Beschrijf uw ervaring: Zeer fijne ervaring met Yama gehad. Hele goede instructeur en gezellig.
8
Aanbevelen?: Ja
Pieter
Beschrijf uw ervaring in een regel: Gewoon goed Beschrijf uw ervaring: Fijne en goede instructie gehad, zowel theorie als praktijk. Alles is goed georganiseerd. Er zitten veel ervaren instructeurs en dat merk je
10
Aanbevelen?: Ja
Jeroen
Beschrijf uw ervaring in een regel: Het was een geweldige ervaring! Beschrijf uw ervaring: Voornamelijk dankzij rij-instructeur Martin is het gelukt om mijn C te halen. Super bedankt!
7
Aanbevelen?: Ja
Inez
Beschrijf uw ervaring in een regel: Prima rij instructeurs Beschrijf uw ervaring: Zelf bij Bax gereden. Ben zelf zeer positief over Manuel, zeker een aanrader. Plannen van Bax zelf is mij wel af en toe tegengevallen. Maar als je eenmaal les hebt( 2 uur, heel fijn) dan zit het wel goed.
10
Aanbevelen?: Ja
Pieter
Beschrijf uw ervaring in een regel: Super gezellige en leerzame tijd gehad! Beschrijf uw ervaring: Altijd enorme gezellige en leerzame lessen gehad van Anita! Altijd met veel plezier gelest. Bax Verkeersopleidingen zal ik zeker aanbevelen aan anderen.
10
Aanbevelen?: Ja
Inge
Beschrijf uw ervaring in een regel: Super tijd gehad! Beschrijf uw ervaring: Ik heb een super leuke tijd gehad samen met Anita. Buiten dat ik veel heb geleerd ben ik altijd met veel plezier gaan lessen. Ik ga deze tijd nooit meer vergeten!
10
Aanbevelen?: Ja
Mark
Beschrijf uw ervaring in een regel: Top service Beschrijf uw ervaring: Heb hier mijn a rijbewijs gehaald. Helaas gooide covid roet in het eten en duurde het langer dan gepland. Vanaf dag 1 voelde ik me thuis bij bax. Goede instructeurs die de tijd voor me namen. Heb gedurende de opleiding meerdere rij instructeurs gehad. Sinds kort is hun motorpark ook vernieuwd en reden we op nieuwe kawasaki's. Het voelt bii bax als 1 grote familie en mocht ik meer rijbewijzen gaan halen dan kom ik zeker terug
9
Aanbevelen?: Ja
Luc
Beschrijf uw ervaring in een regel: Kwalitatief en communicatief gewoon goed! Beschrijf uw ervaring: Voor CE rijbewijs bij BAX geweest vanuit locatie Tilburg. Les gehad van Marten en 1x van Albert. Duidelijke en fijne begeleiding. Zou het zeker aanraden!