Heftruck cursus

Voor wie is een heftruck cursus bedoeld? Heel simpel: ben je in het bezig van een vakbekwaamheidscertificaat Vorkheftruck dat binnen een halfjaar verloopt? In dat geval moet je een heftruck cursus volgen. Bax Verkeersopleidingen heeft ervaren en enthousiaste instructeurs in dienst, die zowel theorie als praktijk met je behandelen. Schrijf je eenvoudig online in of bel voor meer informatie over de invulling van het opleidingsprogramma.

Haal het veiligheidscertificaat voor een heftruck tijdens een eendaagse cursus

Het veiligheidscertificaat voor de heftruck dat je haalt tijdens onze eendaagse cursus is vereist binnen de logistieke sector. Het is met name erg gewild bij magazijn- en warehousemedewerkers. Tijdens de cursus komen zowel theorie als praktijk aan bod en leer je op een veilige en vakkundige manier het voertuig te besturen.

Neem eigen veiligheidsschoenen mee tijdens jouw heftruck opleiding

Veiligheid staat in jouw functie voorop: zo ook tijdens de heftruck opleiding. Daarom verplichten wij deelnemers om tijdens het praktijkgedeelte veiligheidsschoenen te dragen. Deze dien je zelf mee te nemen. Na afloop wordt er geen examen afgekomen, maar krijg je een certificaat wanneer er voldoende kennis is getoond. Volg jij binnenkort jouw heftruck opleiding bij ons?

Schrijf je online in voor de heftruck opleiding

Wil je binnenkort onze heftruck opleiding volgen? Schrijf je in dat geval vandaag nog in via het online inschrijfformulier. Heb je voorafgaand nog vragen over de opleiding of het programma waarmee je jouw vakbekwaamheidscertificaat voor de heftruck mee behaalt? Bel naar 0416 37 24 50 en kom in contact met een van onze ervaren medewerkers.

 

Ook interessant

Heftruckcertificaat halen | opleiding heftruckchauffeur | Reachtruckcertificaat

Voordelen van Bax

  • Voor alle rijbewijzen & Code95
  • Meer dan 50 jaar ervaring
  • Rijlessen in regio Tilburg of Den Bosch
  • Eerlijk advies en direct starten
  • De nieuwste voertuigen
  • Theorieles voor alle opleidingen

Navigeer snel naar

Neem gerust contact met ons op!

*
*
*