De Cursus:
De HACCP cursus is de ideale manier om snel te voldoen aan de wettelijke eisen. In alle bedrijven waar bederfelijke eet- en drinkwaren behandeld en bereid worden is het namelijk verplicht te werken volgens de regels van de Hygienecode. Het is voor iedere werkgever wettelijk verplicht om er voor te zorgen dat alle medewerkers die zich bezighouden met het bereiden of behandelen van eet- of drinkwaren, een training of instructie op het gebied van voedselhygiene gevolgd hebben.

Doelgroep:
Voor alle medewerkers in de Horeca, catering en instellingskeuken. Maar ook voor beheerders, medewerkers en vrijwilligers van sportkantines en verenigingen, instellingen of buurthuizen.
 
Onderwerpen:
  • Hygienecode (HACCP) en bedrijfsbeleid
  • persoonlijke hygiëne
  • inkoop en opslag
  • bereiding van warme en koude gerechten
  • serveren en presenteren
  • reinigen en desinfecteren
  • kwaliteit en voedselveiligheid

Doel:
Tijdens de ééndaagse HACCP cursus leren onze cursisten de verplichte Hygienecode voor de Horeca op een eenvoudige manier in de praktijk toe te passen en weten zij precies waar de inspecteurs van de NVWA bij een inspectie op letten. Na het volgen van deze cursus voldoen jij en je medewerkers in één dag aan de wettelijke eisen!

Duur:
Dagcursus.

Locatie:
De cursus vindt plaats bij Bax opleidingscentrum. Bij voldoende aanmeldingen of specifieke wensen van opdrachtgever kan de gehele cursus incompany verzorgd worden. Aan deze training is geen examen verbonden. Deelnemers ontvangen een certificaat van deelname en een pasje.
Kosten:
€159,00 per deelnemer.
Voor groepen aangepaste prijzen.

De prijs is excl. 21% BTW.


De prijs is inclusief koffie, thee en een volledig verzorgde lunch.