Code 95 Zuid-Nederland

CODE 95 ZUID-NEDERLAND


Code 95 cursus(sen) volgen in Zuid-Nederland? Onze opleidingscentra zijn gevestigd op meerdere plaatsen in het zuiden van Nederland, in de provincie Noord-Brabant. Wij zijn een zeer ervaren opleider en bieden een grote verscheidenheid aan cursussen aan. Boek nu jouw nascholing bij Bax Opleidingen en je kunt weer snel én voor een schappelijke prijs de weg op! 
Er is veel keuze wat betreft de verschillende theorie- en praktijkcursussen voor de Code 95. Benieuwd welke cursussen allemaal te volgen zijn bij onze opleidingscentra in Zuid-Nederland? Bekijk dan snel ons volledige cursusaanbod. 
 

CODE 95 COMPLEET ZUID-NEDERLAND


Op zoek naar een volledige Code 95 opleiding in Zuid-Nederland? Dan hebben wij iets moois in de aanbieding: Code 95 Compleet! Wij zoeken de cursussen voor je uit, dat scheelt jou weer tijd. De opleiding is al te volgen voor een scherpe prijs van €795,- ex BTW en excl. registratiekosten bij het CBR. Voor wat meer informatie klik hier.
 

VOORDELEN VAN BAX

  • Voor alle rijbewijzen & Code95
  • Meer dan 60 jaar ervaring
  • Cursussen in regio Tilburg / Den Bosch
  • Eerlijk advies en direct starten
  • De nieuwste voertuigen
  • Theorieles voor alle opleidingen

WAT BETEKENT CODE 95?


Code 95 is richtlijn van vakbekwaamheid voor beroepschauffeurs die in een voertuig rijden waar een rijbewijs C1, C(E), D1 of D vereist is. Deze richtlijn is verplicht gesteld door de Europese regering. De vakbekwaamheid voor deze chauffeurs is vijf jaar geldig en hierna dien je 35 uur nascholing te volgen om de Code 95 te verlengen. 

Meer weten over wat het inhoudt? Lees dan onze uitgebreide blogs over code 95:

NAVIGEER SNEL NAAR

*
*
*
*