Code 95 Waalwijk

CODE 95 HALEN IN OMGEVING WAALWIJK


Code 95 behalen in omgeving Waalwijk? Waalwijk is een echte hotspot van transportbedrijven en dus zijn er hier ook veel beroepschauffeurs werkzaam die eens in de vijf jaar nascholing moeten doen om te voldoen aan de wetgeving.

Bij Bax Opleidingen nabij Waalwijk bieden we een breed aanbod aan nascholingscursussen. 
 
Wil je graag meer weten over onze nascholingsmogelijkheden in de omgeving van Waalwijk of heb je een specifieke vraag? Vraag dan meer informatie aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. 
Code 95 Waalwijk

€1000,- voordeel?! Lees dan even verder!


Sinds 1 januari 2022 zijn studiekosten en scholingsuitgaven niet meer aftrekbaar bij de belasting. In plaats daarvan is STAP in het leven geroepen, wat staat voor Stimulans Arbeidsmarktpositie.

Het STAP-budget omvat €1000,- en is in te zetten door iedereen die een opleiding, cursus of training wil volgen. Dit budget kan dus ook gebruikt worden voor de nascholing van Code 95. 

Vanaf 1 maart 2022 is het mogelijk om het STAP-budget aan te vragen. Mocht je hierin geinteresseerd zijn, laat dan je gegevens achter via onderstaande knop. 
Code 95 Waalwijk

Bij Bax Opleidingen nabij Waalwijk bieden we een breed aanbod aan nascholingscursussen. Naast rijopleidingen bieden wij in de regio Waalwijk zowel klassikale cursussen als e-learningmodules aan voor Code 95. Klik op onderstaande knop voor ons volledige cursusaanbod. 
 

Code 95 Compleet in omgeving Waalwijk


Complete Code 95 opleiding volgen in de omgeving van Waalwijk? Bij Bax Opleidingen bieden we een complete nascholingsopleiding aan. Bespaar een hoop tijd met het zelf uitzoeken van verschillende nascholingscursussen, wij hebben namelijk al een volledige opleiding samengesteld en dat alles ook nog eens voor een scherpe prijs van €795,- ex BTW en excl. registratiekosten bij het CBR. Voor wat meer informatie klik hier.

VOORDELEN VAN BAX

  • Voor alle rijbewijzen & Code95
  • Meer dan 60 jaar ervaring
  • Rijlessen in regio Tilburg of Den Bosch
  • Eerlijk advies en direct starten
  • De nieuwste voertuigen
  • Theorieles voor alle opleidingen

Code 95: Wat is het?


Code 95 is een verplichte Europese richtlijn van vakbekwaamheid voor chauffeurs die in een voertuig rijden waar een rijbewijs C1, C(E), D1 of D vereist is. De vakbekwaamheid voor deze chauffeurs is vijf jaar geldig en hierna moet je een verplichte nascholing Code 95 volgen. Deze nascholing bestaat uit 35 uur en telt enkel mee wanneer een rijschool gecertificeerd is door de CCV. Als gecertificeerde rijschool bieden wij diverse mogelijkheden aan hoe jij je Code 95 kunt behalen. Hieronder vind je de opties:

  • Klassikale cursus: Wij bieden diverse klassikale cursussen aan voor Code 95. Het voordeel is dat je in één cursusdag 7 uur nascholing kunt bijschrijven.
  • Complete cursus: Een volledig samengestelde nascholingscursus
  • E-learning cursus: Een gedeelte van de Code 95 nascholing kun je volgen wanneer en waar je wilt. Na de zelfstandige studie, hoef je nog maar een halve dag per cursusdag bij ons klassikaal lessen te volgen.
  • Incompany cursus: Een uitstekende optie wanneer meerdere collega’s dezelfde cursus willen volgen. In overleg met ons kunnen wij de mogelijkheden bespreken.

BEKIJK OVERIGE OPLEIDINGEN

*
*
*
*