Code 95 Veldhoven

CODE 95 VELDHOVEN


Op zoek naar een aanbieder van Code 95 cursussen in de buurt van Veldhoven? Bax Opleidingen heeft een gevarieerd aanbod aan nascholingscursussen en is gevestigd op verschillende plaatsen in het zuiden van Nederland, waaronder in de buurt van Veldhoven. 

Meer weten over ons aanbod en de bijbehorende tarieven? Vraag dan meer informatie aan en wij nemen binnen zeer korte termijn contact met je op. 
Wanneer je nascholing t.b.v. code 95 heb je bij onze opleidingscentra de keuze uit veel verschillende cursussen. Op deze manier kunnen we je een gevarieerd aanbod bieden waar je ook echt iets van opsteekt. Benieuwd welke cursussen we allemaal aanbieden? Kijk dan snel verder. 
 

CODE 95 COMPLEET VELDHOVEN


Te druk om alle cursussen zelf uit te zoeken? Geen probleem! Wanneer je kiest voor Code 95 Compleet stellen wij een volledige nascholingsopleiding voor je samen. Deze opleiding is al te volgen voor de scherpe prijs van €795,- ex BTW en excl. registratiekosten bij het CBR. Voor wat meer informatie klik hier.
 

VOORDELEN VAN BAX

  • Voor alle rijbewijzen & Code95
  • Meer dan 60 jaar ervaring
  • Cursussen in regio Tilburg / Den Bosch
  • Eerlijk advies en direct starten
  • De nieuwste voertuigen
  • Theorieles voor alle opleidingen

CODE 95: WAT IS HET?


Code 95 is een verplichte Europese richtlijn van vakbekwaamheid voor beroepschauffeurs die in een voertuig rijden waar een rijbewijs C1, C(E), D1 of D vereist is. De vakbekwaamheid voor deze chauffeurs is vijf jaar geldig en hierna moet je een verplichte nascholing Code 95 volgen.

Meer weten over wat het inhoudt? Lees dan onze uitgebreide blogs over code 95:

NAVIGEER SNEL NAAR

*
*
*
*