Code 95 Veghel

Code 95 halen in omgeving Veghel


Code 95 behalen in omgeving Veghel? Bij Bax Opleidingen bieden we een breed aanbod aan nascholingscursussen. Ooit begonnen wij als een autorijschool en inmiddels hebben wij meer dan 60 jaar ervaring in verschillende rijopleidingen en zijn wij uitgegroeid tot de grootste rijschool in de regio.

Naast rijopleidingen bieden wij in de regio Veghel diverse cursussen en nascholingsmogelijkheden aan voor onder andere Code 95. Klik op onderstaande knop voor ons volledige cursusaanbod. 
 
Code 95 Veghel

MEER INFORMATIE?

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden m.b.t. nascholing in de buurt van Veghel of heb je misschien een specifieke vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

Code 95 Compleet in omgeving Veghel


Complete Code 95 opleiding volgen in de omgeving van Veghel? Bij Bax Opleidingen bieden we ook een complete nascholingsopleiding aan. Hierdoor hoef je niet zelf de verschillende nascholingscursussen uit te zoeken, wij hebben namelijk al een volledige opleiding samengesteld en dat alles ook nog eens voor een scherpe prijs van €795,- ex BTW en excl. registratiekosten bij het CBR. Voor meer informatie klik hier.
 

VOORDELEN VAN BAX

  • Voor alle rijbewijzen & Code95
  • Meer dan 60 jaar ervaring
  • Rijlessen in regio Tilburg of Den Bosch
  • Eerlijk advies en direct starten
  • De nieuwste voertuigen
  • Theorieles voor alle opleidingen

Code 95: Wat is het?


Code 95 is een verplichte Europese richtlijn van vakbekwaamheid voor chauffeurs die in een voertuig rijden waar een rijbewijs C1, C(E), D1 of D vereist is. De vakbekwaamheid voor deze chauffeurs is vijf jaar geldig en hierna moet je een verplichte nascholing Code 95 volgen. Deze nascholing bestaat uit 35 uur en telt enkel mee wanneer een rijschool gecertificeerd is door de CCV. Als gecertificeerde rijschool bieden wij diverse mogelijkheden aan hoe jij je Code 95 kunt behalen. Hieronder vind je de opties:

  • Klassikale cursus: Wij bieden diverse klassikale cursussen aan voor Code 95. Het voordeel is dat je in één cursusdag 7 uur nascholing kunt bijschrijven.
  • Complete cursus: Een volledig samengestelde nascholingscursus
  • E-learning cursus: Een gedeelte van de Code 95 nascholing kun je volgen wanneer en waar je wilt. Na de zelfstandige studie, hoef je nog maar een halve dag per cursusdag bij ons klassikaal lessen te volgen.
  • Incompany cursus: Een uitstekende optie wanneer meerdere collega’s dezelfde cursus willen volgen. In overleg met ons kunnen wij de mogelijkheden bespreken.

BEKIJK OVERIGE OPLEIDINGEN

Code 95 Veghel

Bromfiets/scooter

Code 95 Veghel

Motor

Code 95 Veghel

Auto

*
*
*
*