Code 95 Oss

Code 95 halen in omgeving Oss


Code 95 behalen in omgeving Oss? Bij Bax Opleidingen bieden we een breed aanbod aan nascholing ten behoeve van Code 95. Iedere beroepschauffeur dient zich eens in de vijf jaar minimaal 35 uur na te scholen met cursussen onder de noemer Code 95. Zonder deze nascholing mag je als chauffeur niet meer beroepsmatig rijden. 

Wij zijn een veelzijdige verkeersopleider met meer dan 60 jaar ervaring. Naast o.a. alle rijbewijzen, BHV en sociale hygiëne bieden wij ook diverse cursussen en nascholingsmogelijkheden voor Code 95 in de regio Oss. Klik op onderstaande knop voor ons volledige cursusaanbod. 
 
Code 95 Oss

€1000,- voordeel?! Lees dan even verder!


Sinds 1 januari 2022 zijn studiekosten en scholingsuitgaven niet meer aftrekbaar bij de belasting. In plaats daarvan is STAP in het leven geroepen, wat staat voor Stimulans Arbeidsmarktpositie.

Het STAP-budget omvat €1000,- en is in te zetten door iedereen die een opleiding, cursus of training wil volgen. Dit budget kan dus ook gebruikt worden voor de nascholing van Code 95. Dit betekent dat je in principe de code 95 gratis kunt nascholen

Vanaf 1 maart 2022 is het mogelijk om het STAP-budget aan te vragen. Mocht je hierin geinteresseerd zijn, laat dan je gegevens achter via onderstaande knop. 

MEER INFORMATIE?

Wil je graag meer weten over onze nascholingsmogelijkheden in de omgeving van Oss of heb je een specifieke vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

Code 95 Compleet in omgeving Oss


Complete Code 95 opleiding volgen in de omgeving van Oss? Bij Bax Opleidingen bieden we ook een complete nascholingsopleiding aan. Een groot gemak, want hierdoor hoef je niet zelf de verschillende nascholingscursussen uit te zoeken. Wij hebben een volledige opleiding samengesteld en dat alles ook nog eens voor een scherpe prijs van €795,- ex BTW en excl. registratiekosten bij het CBR. Voor wat meer informatie klik hier.

VOORDELEN VAN BAX

  • Voor alle rijbewijzen & Code95
  • Meer dan 60 jaar ervaring
  • Rijlessen in regio Tilburg of Den Bosch
  • Eerlijk advies en direct starten
  • De nieuwste voertuigen
  • Theorieles voor alle opleidingen

Code 95: Wat is het?


Code 95 is een verplichte Europese richtlijn van vakbekwaamheid voor chauffeurs die in een voertuig rijden waar een rijbewijs C1, C(E), D1 of D vereist is. De vakbekwaamheid voor deze chauffeurs is vijf jaar geldig en hierna moet je een verplichte nascholing Code 95 volgen. Deze nascholing bestaat uit 35 uur en telt enkel mee wanneer een rijschool gecertificeerd is door de CCV. Als gecertificeerde rijschool bieden wij diverse mogelijkheden aan hoe jij je Code 95 kunt behalen. Hieronder vind je de opties:

  • Klassikale cursus: Wij bieden diverse klassikale cursussen aan voor Code 95. Het voordeel is dat je in één cursusdag 7 uur nascholing kunt bijschrijven.
  • Complete cursus: Een volledig samengestelde nascholingscursus
  • E-learning cursus: Een gedeelte van de Code 95 nascholing kun je volgen wanneer en waar je wilt. Na de zelfstandige studie, hoef je nog maar een halve dag per cursusdag bij ons klassikaal lessen te volgen.
  • Incompany cursus: Een uitstekende optie wanneer meerdere collega’s dezelfde cursus willen volgen. In overleg met ons kunnen wij de mogelijkheden bespreken.

BEKIJK OVERIGE OPLEIDINGEN

*
*
*
*