Code 95 Noord-Brabant

CODE 95 NOORD-BRABANT


Op zoek naar een locatie in Noord-Brabant om je code 95 na te scholen? Met onze verschillende opleidingscentra gevestigd in Brabant bieden we veel opties betreft het volgen van nascholingsuren. Bij genoeg animo behoort ook een incompany cursus tot de mogelijkheden. 

Snel en voor een scherpe prijs je code 95 weer op orde krijgen? Vraag dan meer informatie aan. 

Gratis Code 95?! Lees even verder!


Sinds 1 januari 2022 zijn studiekosten en scholingsuitgaven niet meer aftrekbaar bij de belasting. In plaats daarvan is STAP in het leven geroepen, wat staat voor Stimulans Arbeidsmarktpositie.

Het STAP-budget omvat €1000,- en is in te zetten door iedereen die een opleiding, cursus of training wil volgen. Dit budget kan dus ook gebruikt worden voor de nascholing van Code 95. Dit betekent dat je in principe de code 95 gratis kunt nascholen

Vanaf 1 maart 2022 is het mogelijk om het STAP-budget aan te vragen. Wij houden je graag op de hoogte van alle updates en geven je een seintje zodra je je kunt inschrijven. Mocht je hierin geinteresseerd zijn, laat dan je gegevens achter via onderstaande knop. 
Code 95 Noord-Brabant

Voor het nascholen van de Code 95 heb je de mogelijkheid om te kiezen uit een breed aanbod aan theoriecursussen. Naast vier theoriecursussen, dien je ook een praktijkcursus te volgen. Kijk snel verder voor het volledige aanbod van onze cursussen in Noord-Brabant.
 

CODE 95 COMPLEET NOORD-BRABANT


Geen zin en tijd om code 95 cursussen uit te zoeken? Geen zorgen: we got you! Door middel van ons Code 95 Compleet pakket zoeken wij de cursussen voor je uit. Zo heb je je nascholing binnen no-time weer voor elkaar! De complete opleiding is al te volgen voor  €795,- ex BTW en excl. registratiekosten bij het CBR. Voor wat meer informatie klik hier. De cursussen vinden plaats op een van onze opleidingscentra in Noord-Brabant. 
 

VOORDELEN VAN BAX

  • Voor alle rijbewijzen & Code95
  • Meer dan 60 jaar ervaring
  • Cursussen in regio Tilburg / Den Bosch
  • Eerlijk advies en direct starten
  • De nieuwste voertuigen
  • Theorieles voor alle opleidingen

Code 95: Wat is dat?


Code 95 is een verplichte Europese richtlijn van vakbekwaamheid. Het is verplicht voor chauffeurs die beroepsmatig met een voertuig rijden waarvoor een rijbewijs C1, C(E), D1 of D vereist is. De vakbekwaamheid is vijf jaar geldig en hierna moet je een verplichte nascholing Code 95 volgen.

Meer weten over wat Code 95 nhoudt? Lees dan onze uitgebreide blogs:

NAVIGEER SNEL NAAR

*
*
*
*