Code 95 Eindhoven

CODE 95 EINDHOVEN


Kom jij uit regio Eindhoven en moet je nascholing Code 95 volgen? Bax Opleidingen heeft meerdere opleidingscentra gevestigd in de buurt van Eindhoven en biedt een breed aanbod aan cursussen. Eindhoven is de grootste stad van Brabant met veel bedrijvigheid. Veel beroepschauffeurs komen dan ook uit deze regio. Iedere vijf jaar volg jij als chauffeur in totaal 35 uur nascholing voor code 95 zodat je aantoont veilig en vakbekwaam te kunnen werken volgens de richtlijnen. 

Meer weten? Vraag dan informatie aan via onderstaande knop en wij laten je zo snel mogelijk iets weten. 
 

€1000,- voordeel?! Lees dan even verder!


Sinds 1 januari 2022 zijn studiekosten en scholingsuitgaven niet meer aftrekbaar bij de belasting. In plaats daarvan is STAP in het leven geroepen, wat staat voor Stimulans Arbeidsmarktpositie.

Het STAP-budget omvat €1000,- en is in te zetten door iedereen die een opleiding, cursus of training wil volgen. Dit budget kan dus ook gebruikt worden voor de nascholing van Code 95. 

Vanaf 1 maart 2022 is het mogelijk om het STAP-budget aan te vragen. Wij houden je graag op de hoogte van alle updates en geven je een seintje zodra je je kunt inschrijven. Mocht je hierin geinteresseerd zijn, laat dan je gegevens achter via onderstaande knop. 
Code 95 Eindhoven
Bax Opleidingen is gecertificeerd voor een breed aanbod aan nascholingscursussen, zowel theorie als praktijk. Je kunt kiezen uit klassikale cursussen, al dan niet met een deel e-learning. Ook een incompany cursus valt onder de mogelijkheden bij genoeg animo. 

Klik op onderstaande knop voor ons volledige cursusaanbod. 
 

CODE 95 COMPLEET EINDHOVEN


Wil je een complete Code 95 opleiding nabij Eindhoven volgen? Geen probleem! Wij zoeken de cursussen alvast voor je uit, scheelt jou weer tijd. Daarnaast is de complete opleiding al te volgen voor een scherpe prijs van €795,- ex BTW en excl. registratiekosten bij het CBR. Voor wat meer informatie klik hier.
 

VOORDELEN VAN BAX

  • Voor alle rijbewijzen & Code95
  • Meer dan 60 jaar ervaring
  • Cursussen in regio Tilburg / Den Bosch
  • Eerlijk advies en direct starten
  • De nieuwste voertuigen
  • Theorieles voor alle opleidingen

Wat is Code 95?


Code 95 is een verplichte Europese richtlijn van vakbekwaamheid voor beroepschauffeurs die in een voertuig rijden waar een rijbewijs C1, C(E), D1 of D vereist is. De vakbekwaamheid voor deze chauffeurs is vijf jaar geldig en hierna moet je een verplichte nascholing Code 95 volgen.

Meer weten over wat het inhoudt? Lees dan onze uitgebreide blogs over code 95:

NAVIGEER SNEL NAAR

*
*
*
*