Code 95 Dongen

CODE 95 DONGEN


Code 95 behalen in omgeving Dongen? De gemeente Dongen telt een aannemelijk aantal transportbedrijven en dus zijn er hier ook veel beroepschauffeurs werkzaam die eens in de vijf jaar nascholing moeten doen om te voldoen aan de wetgeving.

Bij Bax Opleidingen in Tilburg bieden we een breed aanbod aan nascholingscursussen. Ooit begonnen wij als een autorijschool en inmiddels zijn we  uitgegroeid tot de grootste verkeersopleider in de regio.

Naast rijopleidingen bieden wij in de omgeving van Dongen diverse cursussen en nascholingsmogelijkheden aan voor onder andere Code 95. Klik op onderstaande knop voor ons volledige cursusaanbod. 
 

MEER INFORMATIE?

Wil je graag meer weten over onze nascholingsmogelijkheden in de omgeving van Dongen of heb je een specifieke vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

Code 95 Compleet in omgeving Dongen


Complete Code 95 opleiding volgen in de omgeving van Dongen? Bij Bax Opleidingen bieden we een complete nascholingsopleiding aan. Bespaar een hoop tijd met het zelf uitzoeken van verschillende nascholingscursussen, wij hebben namelijk al een volledige opleiding samengesteld en dat alles ook nog eens voor een scherpe prijs van €795,- ex BTW en excl. registratiekosten bij het CBR. Voor meer informatie klik hier.

VOORDELEN VAN BAX

  • Voor alle rijbewijzen & Code95
  • Meer dan 60 jaar ervaring
  • Cursussen in regio Tilburg / Den Bosch
  • Eerlijk advies en direct starten
  • De nieuwste voertuigen
  • Theorieles voor alle opleidingen

Code 95: Wat is het?


Code 95 is een verplichte Europese richtlijn van vakbekwaamheid voor chauffeurs die in een voertuig rijden waar een rijbewijs C1, C(E), D1 of D vereist is. De vakbekwaamheid voor deze chauffeurs is vijf jaar geldig en hierna moet je een verplichte nascholing Code 95 volgen. Deze nascholing bestaat uit 35 uur en telt enkel mee wanneer een rijschool gecertificeerd is door de CCV. Als gecertificeerde rijschool bieden wij diverse mogelijkheden aan hoe jij je Code 95 kunt behalen. Hieronder vind je de opties:

  • Klassikale cursus: Wij bieden diverse klassikale cursussen aan voor Code 95. Het voordeel is dat je in één cursusdag 7 uur nascholing kunt bijschrijven.
  • Complete cursus: Een volledig samengestelde nascholingscursus
  • E-learning cursus: Een gedeelte van de Code 95 nascholing kun je volgen wanneer en waar je wilt. Na de zelfstandige studie, hoef je nog maar een halve dag per cursusdag bij ons klassikaal lessen te volgen.
  • Incompany cursus: Een uitstekende optie wanneer meerdere collega’s dezelfde cursus willen volgen. In overleg met ons kunnen wij de mogelijkheden bespreken.

BEKIJK OVERIGE OPLEIDINGEN

*
*
*
*