Code 95 Den Bosch

Bij Bax Verkeersopleidingen kun jij je Code 95 behalen in omgeving Den Bosch, bijvoorbeeld als je in Rosmalen woont. Ooit begonnen wij als een autorijschool en inmiddels hebben wij meer dan 50 jaar ervaring in verschillende rijopleidingen en zijn wij uitgegroeid tot de grootste rijschool in de regio. Naast rijopleidingen bieden wij in de omgeving van Den Bosch en Rosmalen diverse cursussen en nascholingsmogelijkheden aan voor onder andere Code 95. Indien je interesse hebt, kun je je direct inschrijven of contact opnemen met ons.

Code 95 halen in Den Bosch: Europese richtlijn voor beroepschauffeurs

Code 95 is een verplichte Europese richtlijn van vakbekwaamheid voor chauffeurs die in een voertuig rijden waar een rijbewijs C1, C(E), D1 of D vereist is. De vakbekwaamheid voor deze chauffeurs is vijf jaar geldig en hierna moet je een verplichte nascholing Code 95 volgen. Deze nascholing bestaat uit 35 uur en telt enkel mee wanneer een rijschool gecertificeerd is door de CCV. Als gecertificeerde rijschool bieden wij diverse mogelijkheden aan hoe jij je Code 95 in de omgeving van Den Bosch en Rosmalen kunt behalen. Hieronder vind je de opties:

  • Klassikale cursus: Wij bieden diverse klassikale cursussen aan voor Code 95. Het voordeel is dat je in één cursusdag 7 uur nascholing kunt bijschrijven.
  • E-learning cursus: Een gedeelte van de Code 95 nascholing kun je volgen wanneer en waar je wilt. Na de zelfstandige studie, hoef je nog maar een halve dag per cursusdag bij ons klassikaal lessen te volgen.
  • Incompany cursus: Een uitstekende optie wanneer meerdere collega’s dezelfde cursus willen volgen. In overleg met ons kunnen wij de mogelijkheden bespreken.

Ontvang direct alle informatie

Je kunt je direct inschrijven voor de Code 95 e-learning nascholing. Wil je meer informatie voordat je deelneemt aan één van onze Code 95 cursussen in de regio van Den Bosch en Rosmalen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0416 37 24 50.

Inloggen Klantenportaal

Log hier in voor een volledig overzicht van uw opleiding.

Voordelen van Bax

  • Voor alle rijbewijzen & Code95
  • Meer dan 50 jaar ervaring
  • Rijlessen in regio Tilburg of Den Bosch
  • Eerlijk advies en direct starten
  • De nieuwste voertuigen
  • Theorieles voor alle opleidingen

Navigeer snel naar

Neem gerust contact met ons op!

*
*
*