Haal je vrachtauto rijbewijs met baangarantie

Altijd al vrachtwagen chauffeur willen worden, maar heb je nooit de stap gezet? Dan is dit je kans. Wij bieden je de mogelijkheid om je vrachtautorijbewijs te halen met baangarantie!

Daarnaast wordt tot 90% van je opleiding ook nog eens betaald door je toekomstige werkgever in samenwerking met het STL. Hierdoor is je investering minimaal en heb je direct een baan!
Kivits docks

Unieke Samenwerking

Bax Verkeersopleidingen en Kivits Drunen slaan de handen ineen op zoek naar nieuwe vrachtautochauffeurs. Op 17 april organiseren zij gezamelijk een informatie avond over dit opleidingstraject. Op deze avond wordt er uitgelegd hoe de opleiding in zijn werk gaat, wie Kivits Drunen is en wat je in de toekomst voor werkzaamheden zou kunnen gaan doen. 

Enthousiast? Meld je dan snel aan! Of bel: 0416-372450

Direct Inschrijven

Agenda 17 april

18:45u – Ontvangst gasten bij Kivits in Waalwijk
19:00u – Presentatie over Kivits als bedrijf en werkgever
19:45u – Pauze
20:00u – Uitleg opleiding door Bax
20:30u – Uitleg over STL en subsidiemogelijkheden
20:45u – Rondvraag en uitnodiging voor sollicitatiegesprek

Adres: van Schijndelstraat 2 - 8, 5145 RG Waalwijk 

Over Kivits Drunen

Kivits Drunen is gespecialiseerd in het verlenen van diensten in de supply chain van geconditioneerde goederen.
Deze activiteiten vinden plaats in de werkgebieden; transport, distributie, warehousing en logistieke dienstverlening.
Zij richten zich daarbij op ontvangst, opslag en registratie van de goederen tot het afleveren van de producten bij hun klanten.
En dat laatste – het afleveren van goederen bij hun klanten - is hetgeen waar zij mensen voor zoeken!
 
Je kunt dankzij de 24/7 mentaliteit bij Kivits Drunen werken wanneer het jou het beste uitkomt. Graag gaan ze met jou in overleg om de perfecte werkweek voor je in te delen.
Kivits en Bax 2

Subsidie

Dankzij een subsidieregeling van het Sectorinstituut Transport en Logisitiek is het mogelijk om tot maar liefst 65% van je opleiding vergoed te krijgen op je opleiding. De overige 35% wordt ook nog voor een groot deel vergoed door de toekomstig werkgever. 

Om in aanmerking te komen voor deze subsidieregeling dien je geschikt verklaard te worden tijdens een testdag, we vertellen je hier graag meer over op woensdag 17 april.