Brommerrijbewijs Tilburg

Brommerrijbewijs in Tilburg halen


Brommerrijbewijs in Tilburg halen bij een professionele rijschool? Kies dan voor Bax Opleidingen! Met ruim 60 jaar ervaring op het gebied van verkeersopleidingen weten wij zeker dat ook jij je rijbewijs met succes haalt! Het praktijkgedeelte van het brommerrijbewijs haal je al in één dag door middel van een dagcursus. 

Klik op de button hieronder voor meer informatie over de inhoud van de rijopleiding voor het brommerrijbewijs in Tilburg. Hier vind je o.a. ook onze tarieven. 
 

MEER INFORMATIE?

Heb je nog een vraag over het brommerrijbewijs in Tilburg? Neem dan contact met ons op via onderstaande knop. 

AANVRAGEN PRAKTIJK + THEORIE

Wij krijgen regelmatig de vraag of we een praktijkexamen kunnen inplannen. Graag willen we benadrukken dat wij geen praktijkexamens aanvragen voordat de theorie behaald is. Als je snel de weg op wilt, wat wij ons goed kunnen voorstellen, zorg dan dat je goed leert en zo snel mogelijk je theorie probeert te halen. Hierbij is het ook belangrijk dat je tijdig een theorie-examen aanvraagt. Momenteel zijn de wachttijden bij het CBR vrij lang. Alle rijopleiders hebben hier helaas mee te maken.

Als je dit allemaal goed regelt, dan rijd jij hopelijk binnen no-time rond op je scooter of bromfiets! 

VOORDELEN VAN BAX

  • Voor alle rijbewijzen & Code95
  • Meer dan 60 jaar ervaring
  • Rijlessen in Tilburg en regio Den Bosch
  • Eerlijk advies en direct starten
  • De nieuwste voertuigen
  • Theorieles voor alle opleidingen

DIRECT INSCHRIJVEN!

Ben je al overtuigd om je brommerrijbewijs in Tilburg bij Bax Opleidingen te halen? Aarzel dan niet langer en schrijf je direct in voor de opleiding via onderstaande knop.

NAVIGEER SNEL NAAR

*
*
*
*