Reachtruckcertificaat

Haal je reachtruckcertificaat bij Bax Opleidingen en bestuur met zekerheid de reachtruck. In veel magazijnen is de reachtruck een onmisbaar middel om pallets te vervoeren. Bestuur je regelmatig een reachtruck? Dan is het noodzakelijk dat je over een reachtruckcertificaat beschikt. Heb je deze nog niet in bezit? Volg dan een opleiding bij Bax Verkeersopleidingen en weet hoe je veilig een reachtruck kan besturen.

Haal een officieel CCV/CBR reachtruckcertificaat

De Arbodienst eist van medewerkers die een reachtruck besturen om in het bezit te zijn van een reachtruckcertificaat. Maar hoe kom je hieraan? Door een cursus bij Bax Opleidingen voor de reachtruck te volgen! Onderwerpen die aan bod komen zijn bijvoorbeeld ongeval- en schadepreventie, inzicht in risico’s en gevolgschade, rijden en parkeren, wettelijke bepalingen en het efficiënt en veilig gebruiken van de reachtruck. Oftewel, alles om veilig en schadevrij te werk te gaan.

Algemene informatie over de reachtruck cursus

In eerste instantie wordt de reachtruck cursus op een locatie van Bax Opleidingen gehouden. Wens je de opleiding op je eigen locatie te houden? Dat kan ook! Wel is het belangrijk dat er voldoende aanmeldingen zijn. Wanneer de reachtruck opleiding ten einde loopt, krijgen de deelnemers een certificaat dat 5 jaar geldig is. Hiervoor hoeft er geen examen afgelegd te worden.

Andere relevante opleidingen

Naast de cursus voor het besturen van een reachtruck, bieden we je nog vele andere opleidingen aan. Bestuur jij naast een reachtruck ook een pallettruck, stapelaar, hoogwerker of werk je met de shovel? Ook dan haal jij met succes je certificaat bij Bax Opleidingen! Bekijk ons gehele aanbod aan opleidingen online en schrijf je in! Heb je vragen of ontvang je graag meer informatie? Laat het ons weten! Wij zijn bereikbaar via 0416 37 24 50.
 

Voordelen van Bax

  • Voor alle rijbewijzen & Code95
  • Meer dan 50 jaar ervaring
  • Rijlessen in regio Tilburg of Den Bosch
  • Eerlijk advies en direct starten
  • De nieuwste voertuigen
  • Theorieles voor alle opleidingen

Navigeer snel naar

Neem gerust contact met ons op!

*
*
*
*