5 redenen om nu te starten met het halen van je motorrijbewijs

17-02-2021

Motorrijden, iedereen kent het wel. De een vindt motorrijden fantastisch, de ander droomt er nog van. Je hoort altijd van iedereen dat motorrijden in de zomer echt geweldig is, maar dat is niet de enige reden waarom ook jij aan je motorrijbewijs moet beginnen. In deze blog vind je meer redenen over waarom je moet beginnen met het halen van je motorrijbewijs!

De afgelopen week lag het land nog vol met sneeuw en ijs, nu dit langzaam aan smelt en het ijs weer verdwijnt lopen de wegen weer voller. De dagen worden langer en verveeldheid slaat toe. Het zonnetje komt weer door de bomen en jij vraagt jezelf af: wat nu? In de verte hoor je een geluid wat steeds dichterbij komt. Plots zie je door de zonneschijnen een motor verschijnen. Luisterend naar het geluid kijk je hoe de motor je voorbijrijdt. Wederom gaan de gedachten over motorrijden door je hoofd, wat lijkt me het toch leuk om motor te gaan rijden. Het antwoord is ja, ja dat klopt! Nederland kent vele motorrijders, van jong tot oud, van man tot vrouw. Twijfel jij om motor te gaan rijden? Hieronder vind je de redenen waarom ook jij je motorrijbewijs moet gaan halen!

1. Je kan weer examen doen
Hield de huidige lockdown je tegen? Dan heb ik goed nieuws, vanaf aanstaande maandag 22 februari is het weer toegestaan om een motorexamen af te nemen bij het CBR!

2. Je komt weer buiten de deur
Ben je het helemaal zat om de hele dag thuis te zitten en niks te kunnen of mogen doen? Dan is motorrijden jouw optie om het huis uit te gaan! Tijdens het motorrijden ben je in de buitenlucht én is het ook nog eens makkelijk om de coronaregels van 1,5 meter afstand te bewaren. Zo kun je alleen óf met een ander genieten van een rit door de buitenlucht!

3. Met de motor kun je weer lekker op reis
Een motor heeft veel meer vrijheid dan een auto. Zo kun je samen met vrienden, familie of zelfs onbekenden een motortrip nemen door Nederland of zelfs het buitenland. Met de motor kun je op plekken komen waar je met de auto niet kunt komen, het geeft meer vrijheid. Zo zijn er door heel Nederland mooie motorroutes te vinden op het internet!

4. Je hoeft nooit meer in de file te staan
Geen files. Wacht.. geen files? Is dat mogelijk? Je hebt haast voor een afspraak en ja hoor.. natuurlijk staat er uiterlijk deze dag een grote file, meteen komt de gedachte had ik maar een motor door je hoofd. Een motor heeft natuurlijk geen last van files, dat is wederom ook weer een groot pluspunt van motorrijden.

5. Je koopt nu extra voordelig je motorkleding
Tot slot kun via ons voordelig motorkleding halen bij Chromeburner! Chromeburner heeft alles wat je nodig hebt voor het motorrijden, van schoenen tot helm. Na aanmelding voor motorrijden krijg je van ons een bon waarmee je met 10% korting over de gehele inventaris kunt shoppen bij Chromeburner!